Webinaari
28.10.2024 klo 12:30 - 15:30

Elintarvikejalostuksen hanketreffit

Oi jalostamisen jalo taito! Jalostuksella elintarviketuotteiden arvoa saadaan nostettua, mutta se vaatii monipuolista osaamista, tiloja ja muita resursseja. Yhteistyö on yksi tapa maksimoida resurssien käyttö ja kehittää tekemistä. Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio tuo yhteen jalostukseen liittyviä toimijoita, mahdollistaa aiheeseen liittyvien hankkeiden esittelyn ja tarjoaa alustan ajatusten ja kokemusten vaihtoon.

Toimijoita yhteen kokoavat hanketreffit järjestetään 28.10. klo 12:30-15:30 Tapahtuma toteutetaan etänä Teamsin välityksellä, joten osallistuminen on helppoa mistä päin Suomea tahansa. 

Tapahtumassa kuullaan aluksi kaksi tuotekehitykseen liittyvää puheenvuoroa. Lapin Marian yrittäjä Saska Tuomasjukka puhuu innovaatioista otsikolla “Voiko uutta enää keksiä? Yrittäjän kokemuksia tuoteinnovaatioista” ja FoodWest Oy:n Jaakko Holtinkoski käsittelee aihetta myöhemmin tarkentuvasta tuotekehityksen näkökulmasta.

Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus esitellä käynnissä olevia jalostuksen edistämiseen (esim. tuotekehitys, alihankinta- ja arvoketjuyhteistyö) liittyviä hankkeita ja niiden tarjontaa alalle. Ilmaise halukkuutesi esitellä aiheeseen liittyvää hankkeen toimintaa ilmoittautumisen yhteydessä. Esityksistä toivotaan lyhyitä eli sisältönä kolme keskeisintä tulosta ja selvitys siitä, mitä tarjoat alan yrittäjille. Lisätietoa hanke-esittelijöille lähetetään sähköpostitse 21.10. 

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.lyyti.in/hanketreffit-2810Jos haluat esitellä hanketta, ilmoittaudu viimeistään 18.10. 

Hanketreffit kutsuu kokoon valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio. 

Tervetuloa! 

 

Lisätietoja tilaisuudesta saat kysymällä Elli-Nooralta: elli-noora.jalonen[at]helsinki.fi.

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›