Live-tapahtuma
29.08.2023 klo 12:00 - 15:00

Elintarviketurvallisuusriskien hallinta vertikaaliviljelyssä

Tervetuloa kuuntelemaan Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa-hankkeen loppuseminaaria Kurejoelle! Iltapäivän ohjelmassa on hanke-esittelyn lisäksi ajantasaista tietoa vertikaalisen viljelyn nykytilasta Suomessa sekä katsaus hankkeessa luodun vertikaaliviljelyyn sopivan riskienhallintajärjestelmän sisällöstä.

VERTIKAALINEN VILJELY RUOKATUOTANNOSSA -HANKKEEN LOPPUSEMINAARI 29.8.2023

Tervetuloa kuuntelemaan Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa-hankkeen loppuseminaaria Kurejoelle! Iltapäivän ohjelmassa on hanke-esittelyn lisäksi ajantasaista tietoa vertikaalisen viljelyn nykytilasta Suomessa sekä katsaus hankkeessa luodun vertikaaliviljelyyn sopivan riskienhallintajärjestelmän sisällöstä.

Paikkana JAMI Kurejoen toimipiste os. Kurejoentie 390, 62710 Kurejoki sekä Teams-yhteydellä.

Ennen tilaisuutta on mahdollisuus tutustua kasvatustilaan ja vertikaaliviljelmään klo 10–11.

OHJELMA

12.00 Hankkeen lyhyt esittely sekä yhteenveto toimenpiteistä, projektipäällikkö Karoliina Jylhä
12.30 Vertikaaliviljelystä meillä ja maailmalla, agrologiopiskelija Heidi Katajamäki SeAMK
KAHVITAUKO
13.30 Elintarviketurvallisuus ja riskienhallinta vertikaaliviljelyssä, ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija Gun Wirtanen SeAMK
14.15 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumiset torstaihin 24. elokuuta mennessä karoliina.jylha@seamk.fi / p. 040 830 4017.