Webinaari
01.10.2024 klo 13:00 - 14:00

Ennakointi parantaa luomun saatavuutta -info

Neljä luomuruokaketjun toimijaa kertoo infossa, miten ja miksi ruokapalvelun kannattaa ennakoida luomun käyttömääriä. 

Tervetuloa Teams-infoon kuulemaan, miten ja miksi ruokapalvelun kannattaa ennakoida luomun käyttömääriä. Infon järjestää Luomutetaan ruokapalvelut -hanke.

Ennakoinnilla on suuri merkitys luomun käytön lisäämiseksi ruokapalveluissa ja luomutuotteiden saatavuuden varmistamisessa. Riittävän aikainen tieto luomutuotteiden käyttömääristä auttaa tukkuja ja tuottajia varautumaan menekkiin.

Tutustu ohjelmaan, jossa neljä luomuketjun toimijaa kertoo ennakoinnin merkityksestä ja keinoista, joilla ruokapalvelu voi ennakoida luomun käyttömääriä. Info on maksuton ja avoin kaikille.

Infon puheenvuorot:

  • Luomutuottaja: Kalliolan luomu / Elina Vauhkonen, tuottaja & yrittäjä
  • Tukku: Meira Nova Oy / Sanna Kilpeläinen, valikoima-asiantuntija
  • Ruokapalvelu: Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy / Jukka Turta, tuotekehityspäällikkö
  • Tuotannonohjausjärjestelmä: Jamix / Matleena Autio, sovellusasiantuntija

 

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu ma 30.9. mennessä: Ilmoittautuminen

 

Infon järjestää Luomutetaan ruokapalvelut -hanke, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö. Hankkeen toteuttajat: Savon koulutuskuntayhtymä, Pro Luomu ry ja Savonia-ammattikorkeakoulu.