Webinaari
04.05.2023 klo 09:00 - 10:00

EU-aamukahvit: Vihreän siirtymän rahoitus – osa 1

EU toteuttaa kestävään tulevaisuuteen tähtäävää politiikkaa useiden rahoitusohjelmien kautta. Millaisille toimijoille eri rahoitusohjelmat sopivat ja miten hakemiseen kannattaa valmistautua?

Toukokuun kahdessa virtuaalitilaisuudessa käsitellään vihreän siirtymän ja esimerkiksi bio- ja kiertotalouden sekä vihreiden teknologioiden EU-rahoituksen mahdollisuuksia. Kyseessä on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kahvitilaisuus, jossa on mahdollista kysyä ja keskustella.

Torstaina 4.5. keskitymme avustusmuotoiseen rahoitukseen: paikalla ovat asiantuntijat EU:n yksinomaan luonnolle, ympäristötoimille ja ilmastolle omistetusta rahoitusohjelmasta LIFE:stä sekä laajoja kansainvälisiä hankkeita rahoittavasta Horisontti Euroopasta.

Tapahtumassa keskitytään erityisesti yrityksille suunnattuihin rahoitusmahdollisuuksiin. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

 

Katso myös osa 2: 11.5. tilaisuudessa keskitytään markkinaehtoisiin rahoituskanaviin sekä investointiavustuksiin. Vihreään siirtymään liittyvät liiketoimintamahdollisuudet ovat keskeinen ajuri yritysten investoinneille Suomessa. Valtaosa vihreän siirtymän investoinneista on täysin markkinaehtoisia. Ilmoittautuminen avataan pian.

 

EU-RAHOITUSNEUVONNAN AAMUKAHVIT

EU-rahoitusneuvontapalvelu järjestää virtuaalisia aamukahvitilaisuuksia, joiden aikana on mahdollista keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Tilaisuudet ovat luonteeltaan vapaamuotoisia, sisältäen lyhyen alustuksen aiheeseen ja runsaasti aikaa keskustelulle.