Webinaari
11.05.2023 klo 09:00 - 10:00

EU-aamukahvit: Vihreän siirtymän rahoitus – osa 2

EU toteuttaa kestävään tulevaisuuteen tähtäävää politiikkaa useiden rahoitusohjelmien kautta. Millaisille toimijoille eri rahoitusohjelmat sopivat ja miten hakemiseen kannattaa valmistautua?

Toukokuun kahdessa virtuaalitilaisuudessa käsitellään vihreän siirtymän ja esimerkiksi bio- ja kiertotalouden sekä vihreiden teknologioiden EU-rahoituksen mahdollisuuksia. Kyseessä on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kahvitilaisuus, jossa on mahdollista kysyä ja keskustella.

Torstaina 11.5. keskitymme markkinaehtoiseen rahoitukseen ja investointiavustuksiin. Vihreään siirtymään liittyvät liiketoimintamahdollisuudet ovat keskeinen ajuri yritysten investoinneille Suomessa. Valtaosa vihreän siirtymän investoinneista on täysin markkinaehtoisia.

Asiantuntijoina aamukahvilla kanssasi:
Markkinaehtoinen EU-rahoitusneuvonta, Hanna Rinta-Erkkilä, Business Finland

Lainatuote digitaalisten, innovatiivisten ja kestävän kehityksen mukaisiin hankkeisiin, Valtteri Vento, Finnvera

Innovaatiorahaston ajankohtaiset ja auki oleva haku, Juho Korteniemi, Työ- ja elinkeinoministeriö

Tapahtumassa keskitytään erityisesti yrityksille suunnattuihin rahoitusmahdollisuuksiin. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!