GEOfood-hankkeessa järjestetään "tuotekehitys" työpaja Puumalan Pistohiekalla 25.3.2025 klo 12:00-17:00.
GEOfood-hankkeessa järjestetään ”tuotekehitys” työpaja Puumalan Pistohiekalla 25.3.2025 klo 12:00-17:00. Työpajan keskeisinä sisältöinä ovat GEOfood-brändin hakupolku – avustamme brändin käyttöönotossa. Lisäksi työpajassa käydään läpi, kuinka yrittäjät voivat kehittää omia tuotteitaan GEOfoodiksi. Työpajassa opitaan myös, kuinka hyödyntää lähiruokaa tehokkaasti ja kestävästi. Työpajan erityisvieraana on lähiruokakokki Ilkka Arvola, joka saapuu paikalle valmistamaan herkullisen lähiruokalounaan. Hän jakaa samalla arvokasta tietoa siitä, miten tuottajayhteistyö, sesonkiajattelu, käsityö, paikalliskulttuuri ja makujen yhdistäminen voivat rikastuttaa ruokakokemusta. Ilkka Arvolan opastuksella osallistujat saavat käytännön vinkkejä siitä, miten he voivat integroida nämä elementit omaan liiketoimintaansa. Työpaja tarjoaa käytännön esimerkkejä ja inspiraatiota kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lähiruoan mahdollisuuksista ja sen kehittämisestä. Työpaja tarjoaa samalla loistavan mahdollisuuden luoda verkostoja muiden alueen yrittäjien kanssa.