Koulutus
13.04.2024 klo 09:00 - 12:00

Hämeen viljelijätukikoulutus 13.4. Janakkalassa (Kiipula)

Hämeen ELY-keskus ja kuntien yhteistoiminta-alueet järjestävät yhteistyössä viljelijäkoulutukset huhtikuussa 2024. Janakkalan koulutus järjestetään Kiipulasalissa 13.4. Ilmoittaudu mukaan ja tule tapaamaan kanssaviljelijöitä!

Hämeen ELY-keskus ja kuntien yhteistoiminta-alueet järjestävät yhteistyössä viljelijäkoulutukset huhtikuussa 2024. Janakkalan koulutus pidetään 13.4.2024. Tapahtuman järjestävät Hämeen ELY-keskus, Päijät-Hämeen maaseutuhallinto, Orimattilan kaupungin yhteistoiminta-alue ja Maaseutupalveluyksikkö Häme. Tilaisuuden jälkeen ennakkoon ilmoittautuneiden on mahdollista ruokailla omakustanteisesti (n.10 €/hlö).

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan mukaan tämän linkin kautta (link.webropolsurveys.com). Ilmoittautuminen on mahdollista 8.4.2024 saakka.

Tilaisuuden alustava ohjelma (voi muuttua ja tarkentua):

Klo 9: Tilaisuuden avaus (Satu Heinemaa, Maaseutupalveluyksikkö Häme)

Kasvipeitteisyys, syysilmoituksen muutokset, Vipu-mobiili, huomiot viime vuodesta (Jonna Laitinen, Orimattilan YTA)

Ehdollisuus (Hannu Heinämaa, Hämeen ELY-keskus)

Peltolohkoasiat, peltotukihaku Vipu-palvelussa 2024 ja sen muutosmahdollisuudet (Satu Heinemaa, Maaseutupalveluyksikkö Häme)

Tuet ja muutokset (Jonna Laitinen, Orimattilan YTA)

Klo 10.30: Tauko

Ympäristösitoumus ja -sopimukset (Sari Björk, Hämeen ELY-keskus)

Satelliittiseuranta: kevään ja kesän 2024 selvityspyynnöt, valvonta (painotus vuodessa 2024) (Juha Poutiainen, Hämeen ELY-keskus)

Klo 12: Tilaisuus päättyy, klo 12 eteenpäin lounas ennakkoon ilmoittautuneille

Liittyvät aiheet