Live-tapahtuma
29.11.2023 klo 10:00 - 14:00

HAMK Mustialan avoimet ovet 29.11.2023

Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan kampuksella järjestetään avoimien ovien päivä 29.11.2023 klo 10-14.

Tervetuloa tutustumaan Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan kampukseen! Avoimien ovien päivässä pääset tutustumaan mistä maaseutuelinkeinojen koulutus koostuu, miltä kampuksella näyttää ja millaisessä ympäristössä opinnot ja tutkimus tapahtuvat. Järjestämme tapahtuman yhteistyössä Hämeen ammatti-instituutin kanssa keskiviikkona 29.11.2023 klo 10-14. 

Avoimien ovien päivässä opiskelijamme esittelevät konepihalla käytössämme olevaa koneistoa puimurista traktoriin, kierrättävät vieraita ympäri kampusta pienissä ryhmissä ja paistavat makkaraa myyntiin. Konepihan lisäksi opetus- ja tutkimusnavetan ylisiltä pääset kurkistamaan miltä navetassa näyttää ja miten lehmät viettävät päiväänsä. Yliset ovat auki yleisölle aina, joten jos et pääse paikalle avoimiin oviin voit tutustua navettaan myös muina päivinä. Esittelemme myös tekemäämme tutkimusta avoimien ovien aikana, jotta pääset paremmin kiinni siihen, miten parastamme maailmaa HAMKissa. 

Mustialan avoimet ovet ovat auki kaikille kampuksesta, koulutuksesta, tutkimuksesta tai vaikka lehmistä ja traktoreista kiinnostuneille!

Yrityksille

Yrityskumppaneillemme tarjoamme mahdollisuuden löytää alan uusia ammattilaisia rekrytorin muodossa. Rekrytorilla pääset yrityskumppanina esittelemään oman organisaatiosi toimintaa, uramahdollisuuksia ja tapaamaan opiskelijoita keskustelujen ja verkostoitumisen merkeissä. Rekrytori järjestetään kampuksemme Vanhalla Opistolla.

Alumneille

Haluamme tarjota alumneillemme mahdollisuuden kohdata toisiaan ja vanhoja opettajiaan, sekä palata kuulemaan Mustialan viimeisimpiä kuulumisia. Avoimien ovien yhteydessä kutsummekin sinut, maaseutuelinkeinojen alumni, Mustialaan näissä merkeissä! Varaa ajankohta kalenteriisi, sovi treffit vanhojen opiskelukavereidesi kanssa ja suuntaa Mustialaan marraskuussa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen alumnitapahtumaan tästä linkistä

Mikäli osallistut avoimien ovien päivään ryhmän kanssa, ilmoittauduthan tämän lomakkeen kautta jotta osaamme varautua saapumiseenne

Huomioithan, että Mustialan Toivonsillan peruskorjaustyöt ovat sulkeneet Toivonsillan pois käytöstä. Tämä tarkoittaa, että saapuminen kampukselle tapahtuu 10-tien kautta. 

Tervetuloa Mustialaan, maailman parastajien kampukselle! 

Lisätietoja:

Emma Nylund,
koulutuspäällikkö, maaseutuelinkeinot
emma.nylund@hamk.fi
puh. +358504780812

Liittyvät aiheet