Webinaari
07.09.2023 klo 09:00 - 10:00

HORISONTIN AAMUKAHVIT: MITEN LÖYDÄN KUMPPANEITA JA PÄÄSEN MUKAAN EU-PROJEKTEIHIN?

Osallistuminen EU-projekteihin vaatii useimmiten kansainvälisiä verkostoja ja yhteistyökumppaneita eikä niitä kaikilta löydy. EU:ssa järjestettävät verkostoitumis- ja partnerointitapahtumat saattavat tässä auttaa, mutta niistä parhaimman hyödyn saamiseen on omat niksinsä. Tästä keskustelemme syyskuun aamukahveilla.

Kokemuksiaan ja vinkkejään jakamaan olemme saaneet mukaan Mari Kivisen ja Teija Pakasen Enterprise Europe Network -verkostosta, jonka yksi tehtävä on verkottaa Euroopassa eri yrityksiä tutkijoihin ja muihin potentiaalisiin kumppaneihin, sekä onnistunutta ja innostavaa kokemusta partnerointitapahtumasta saaneen Niko Lankisen LAB-ammattikorkeakoulusta.

Keskustelua on johtamassa ohjelmapäällikkö Kaisa Ainala EUTIsta Business Finlandista.

Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan. Huomaa, että ilmoittautuminen päättyy 5.9.2023.

Kerro meille kysymyksesi tai jaa kokemuksiasi jo ilmoittautumislomakkeella, niin voimme ottaa ne paremmin huomioon keskustelujen aikana.

Tervetuloa!

EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.