Webinaari
26.09.-28.09.2023

HORISONTTI EUROOPPA KLUSTERI 6: INFOPÄIVÄT JA PARTNEROITUMISTILAISUUS

Euroopan komissio järjestää 2-päiväisen infotilaisuuden, jossa on esittelyssä laaja klusteri 6 -kokonaisuus. Se sisältää elintarvikkeisiin, biotalouteen, luonnonvaroihin, maatalouteen ja ympäristöön liittyvät teemat ja niihin syksyllä aukeavat uudet rahoitushaut. Lisäksi 26.9.2023 on tärkeä partneroitumistilaisuus kaikille, jotka etsivät itselleen kumppaneita tai pääsyä mukaan kansainväliseen konsortioon valmistelemaan hakemuksia.

Syksyllä on aukeamassa kaikkiaan 75 erillistä hakua ja haettavana on reippaat 890 miljoonaa euroa! Nyt kannattaa siis ryhdistäytyä ja tutustua vuoden 2024 työohjelmaan eli rahoitussuunnitelmaan sekä ryhtyä valmistelemaan hakemusta, jos sieltä sopiva haku löytyy. Hakuihin pääset tutustumaan NCP-asiantuntijoiden laatimassa hakutiivistelmässä, jonka löydät suomenkieliseltä klusteri 6 -teemasivulta (linkki lopussa).

Uudet haut aukeavat 17.10.2023 ja sulkeutuvat helmikuussa 2024.

Infopäiviin voit osallistua joko etänä tai paikan päällä Brysselissä Charlemagnen konferenssikeskuksessa.

Ohjelman, ilmoittautumislinkin ja tarkemmat tiedot löydät komission tapahtumasivustolta.

VERKOSTOIDU 26.9. TILAISUUDESSA

Jos haluat mukaan EU:n rahoittamaan tutkimus- ja innovointiyhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortioita ja valmistelemaan hakemusta, niin käytä hyväksesi tämä tilaisuus! Tee huolella oma profiilisi, tutustu aktiivisesti muiden esittelyihin ja sovi itsellesi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä kansainvälisiä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Rekisteröidy mukaan partneroitumistilaisuuden sivulla.

HORISONTTI EUROOPAN NCP* APUNASI

Suomessa on tiivis joukko asiantuntijoita neuvomassa kiinnostuneita Horisontti Euroopan hakuihin osallistumisessa ja hakemusten valmistelussa.
Katso Klusteri 6 -kokonaisuuden NCP-asiantuntijoiden yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 6 -teemasivulta. Sivulta löydät myös vuoden 2024 hakujen tiivistelmän.

*NCP = National Contact Point
NCP:t ovat asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Horisontti Euroopan eri teemoihin ja klustereihin. He osaavat auttaa kiinnostuneita lukemaan työohjelmia sekä valmistautumaan hakuihin ja hakemusten valmisteluun. Suomessa NCP-asiantuntijat työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.