30.05.2024 klo 18:00 - 20:00

Iloa ja liikettä Iisalmessa Menestyksen portailla Paloisvuorella 30.5. klo 18!

Nyt kiivetään Iisalmen huipulle! Toukokuun lopussa 30.5. klo 18 innostamme ja kannustamme kaikkia liikkeelle Iisalmessa Menestyksen portailla Paloisvuorella. Tapahtuma kokoaa tekemistä kaiken ikäisille kunnosta riippumatta, tule mukaan nauttimaan!

Nyt kiivetään Iisalmen huipulle! Toukokuun lopussa torstaina 30.5. klo 18 innostamme ja kannustamme kaikkia liikkeelle Iisalmessa Menestyksen portailla Paloisvuorella. Kaikille avoin tapahtuma kokoaa tekemistä kaiken ikäisille kunnosta riippumatta, tule mukaan nauttimaan!

Ohjelma-aikataulun sisällön lisäksi koko tilaisuuden ajan tekemistä tarjolla, lisätietoa alla!

 •  Klo 18 tilaisuuden avaus, tervetuloa tilaisuuteen!
  • mikä on valtakunnallinen kuntoporraskisa, Ylä-Savon Veturi ry ja Pohjois-Savon ELY-keskus
  • Jukka Ryhänen, Kuntoporrashankkeen yksi puuhamiehistä ja Iisalmen kaupunginhallituksen puheenjohtaja
  • Risto Kovanen, aluejohtaja Pohjois-Savon Liikunta
 •  Klo 18.15 yhteinen alkulämmittely Jekku Jänön johdolla
 • Klo 18.30 pohja-aika portaiden nousuun – pystytkö päihittämään ajan?
 • Klo 18.45 LadyLine Iisalmi opastamassa erilaisia liikkumistapoja kuntoportaissa
 • Klo 19.30 yhteinen loppuverryttely

Mestarit mukana!

Tapahtumassa on ohjelma-aikataulun lisäksi mahtavaa tekemistä. Tapahtumassa on paikalla IPK Mestaruuspokaalin kanssa jakamassa PalkintoPKP:n lahjoittamat mitalit kaikille portaat valloittaville lapsille ja nuorille.  Paikalla myös PK37 ja Sukevan Sulttaani Mika Hujanen, tule tervehtimään!

Alue täynnä tekemistä!

Paloisvuoren kuntoalue sopii hyvin moneen urheiluun. Alueella sijaitsee ulkokuntosalilaitteita, joiden käyttöön opastetaan tapahtumassa. Perheen pienimmille löytyy liikuntarata Jekku-Jänön johdattamana. Alueella on myös frisbeegolf-rata, jota kannattaa testata. Kaiken lisäksi alueella on tarjolla suunnistusta viikkorastien muodossa Iisalmen Visan järjestämänä, lisätietoa: Suunnistus -Iisalmen Visa.

Tapahtumapaikalla on tarjolla Olvi Oy:n tarjoamana kivennäisvettä 240 ensimmäiselle, sekä Citymarket Iisalmen tarjoamana pillimehut 50 ensimmäiselle perheen pienimmälle.

Tulethan mukaan kanssamme!

Tapahtumaa pääjärjestämässä ovat Pohjois-Savon Liikunta, Iisalmen kaupunki ja Pohjois-Savon Leader-ryhmät (Mansikka, Kalakukko ja Ylä-Savon Veturi) mukana on kuitenkin kattava verkosto toimijoita. Yhteistyöllä ja yhteiselle tavoitteella luoda iloa ja liikettä syntyy monipuolinen tapahtuma.

Tapahtuma järjestetään osana valtakunnallista kuntoporraskilpailua, jossa selvitetään, mitkä ovat suosituimmat EU:n maaseuturahoitusta saaneet kuntoportaat Suomessa. Mukana kilpailussa on 18 kuntoportaat eri puolilta Suomea, joille rahoitusta on myönnetty paikallisten Leader-ryhmien kautta. Portaissa on kesän ajan kävijälaskurit ja voiton nappaavat ne portaat, joita on noustu eniten syyskuun loppuun mennessä. Pohjois-Savossa kisaportaina toimivat Iisalmessa sijaitsevat Menestyksen portaat Paloisvuorella.