Tervetuloa kuuntelemaan Vainion veljesten tarinaa kurkkujen jalostuksesta fermentoinnin avulla Skotlannin Vihannes Oy:n tiloihin Ylönkylään Perniöön.
Live-tapahtuma
01.09.2023
klo 09:00 - 11:00
Yrityssalo järjestää Skolannin Vihanneksen kanssa infotilaisuuden kasvisten jalostuksen mahdollisuuksista yritystoiminnan kehittämisessä.
Voiko fermentoinnista saada lisää liiketoimintaa nykyiseen toimintaasi? Tule kuuntelemaan ja saamaan vinkkejä liiketoiminnan kehittämisestä jalostuksen avulla. Juho ja Kalle Vainion lisäksi LUKEn Minna Kahala kertoo mm. palkokasvien fermentoimisen kehityksestä.
Tilaisuus sopii erinomaisesti kasvien alkutuottajille, tukku-ja vähittäiskaupan edustajille, ravintola- ja matkailuyrittäjille ja muillekin asiasta kiinnostuneille.
Tilaisuus alkaa perjantaina 1.9. klo 9. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Tapahtuma on osa Leader Ykkösakselin tukemaa Buustia businekseen -hanketta.