Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma?
Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma?
Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulemme teemaan liittyviä puheenvuoroja, minkä jälkeen laitamme myös itse kädet jauhoihin ja leivomme Go Arcticin johdolla voisilmäpullia. Tilaisuuden ensimmäiseen osaan voi osallistua myös etänä.
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Parasta paikallista pöytiin -hankkeen kanssa.
Ohjelma
16:30-18 Puheenvuoroja uudistavasta ruokamatkailusta (hybridi)
- Uudistava ruokamatkailu – mitä se on? Laura Hokkanen, EHOMPI-hanke, Oamk
- Ruokamatkailu ja alueellinen ruokaidentiteetti matkailun vetovoimatekijänä, Anna Rinteinen, ProAgria/Maa- ja kotitalousnaiset Itä-Suomi
- Perinnepiirakoita pöytiin Puumalassa by Paula, Paula Okkola, Okkolan lomamökit
18-20 Kädet jauhoihin – työpaja kv-ryhmälle suunnatusta voisilmäpullien leivonta-aktiviteetista (kielenä englanti), Go Arctic Events
Kuva: Sami Piskonen