Live-tapahtuma
28.09.2023 klo 13:00 - 15:00

Kalaparlamentti 28.9.2023

Viikolla 39 vietetään Kestävän kehityksen viikkoa. Tämän kunniaksi seuraavan Kalaparlamentin aiheena onkin kestävä kehitys kalataloudessa.

MUUTOS KALAPARLAMENTIN AJANKOHTAAN!
Seuraavan Kalaparlamentin ajankohtaa siirretty päivällä eteenpäin. Uusi (oikea) ajankohta on 28.9.2023 klo 13-15, paikka ja muut tiedot säilyvät ennallaan.
Pahoittelut mahdollisista muutoksen aiheuttamista ongelmista.

Viikolla 39 vietetään Kestävän kehityksen viikkoa. Tämän kunniaksi seuraavan Kalaparlamentin aiheena onkin kestävä kehitys kalataloudessa. Tarkempi ajankohta tilaisuudelle on siis muutoksen jälken 28.9.2023 klo 13-15.

 
Varsinainen ohjelma ja esitykset julkaistaan lähempänä tilaisuuden ajankohtaa, mutta tarkoitus on järjestää tämänkertainen tilaisuus hybridi-muotoisena. Kalaparlamenttiin voi liittyä Teams-yhteyksin ilman erillistä ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilun vuoksi paikan päälle (Kustaankuja 2, Vääksy) osallistuvilta pyydämme kuitenkin ennakkoilmoittautumista.
 
Lisätietoja:
Teams-linkki Kalaparlamenttiin: https://bit.ly/kalaparlamentti6
Kestävän kehityksen viikko: https://kestavankehityksenviikko.fi/
Kalaparlamentin tarkoituksena on koota kala-alan yrittäjät ja kehittäjät yhteen kuulemaan mielenkiintoisista alan asioista ja uutisista. Samalla toimijat pääsevät kertomaan kokemuksistaan ja pääsevät verkostoitumaan toisten kanssa.