Webinaari
27.11.2024 klo 13:00 - 15:00

Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari

Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme.

Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta!

Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

  • Ilmastoviisaat käytännöt Pohjois-Suomen ja -Ruotsin ruoantuotannossa, Nerine Mary George, Luulajan yliopisto, Climate-Food -hanke
  • Sivuvirtojen hyödyntäminen poroteurastamoissa Suomessa, Niina Mattila, Aihkiporo
  • Pohjoisen paikalliset arvot brändäyksessä ja markkinoinnissa, Anna Ahlqvist, Nyhléns Hugosons
  • Teknologian avulla ilmastoviisas yritys – käytännön esimerkkejä ja ideoita, Peetu Virkkala, Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti, Climate-Food -hanke
  • Työpajatyöskentely

Puheenvuorot tulkataan suomeksi ja ruotsiksi. Osallistu siis rohkeasti!

Webinaarin järjestää ClimateFood-hanke/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Hushållningssällskapet i Norrbotten-Västerbotten, Lapin ammattikorkeakoulu Oy, Oulun Yliopisto Kerttu Saalasti Instituutti ja Luulajan teknillinen yliopisto.