Webinaari
12.12.2023 klo 10:00 - 12:00

Kasvata tiedolla -webinaari: Itsensä johtaminen ja työhyvinvointi

Kasvata tiedolla -webinaarissa keskustellaan itsensä johtamisesta ja työhyvinvoinnista tiistaina 12.12.2023 klo 10-12.

Kasvata tiedolla -webinaarien uusi sarja alkaa! Tällä kertaa pääsemme kuulemaan lisää itsensä johtamisesta ja työhyvinvoinnista. Itsestään huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää niin yrittäjälle kuin kelle tahansa työtä tekevälle, niin fyysisellä, psyykkisellä kuin sosiaalisellakin tasolla. Kaikki tietävät että hyvä ruoka, lepo ja liikunta edistävät hyvinvointia, mutta mitä muuta voisimme ottaa huomioon tämän aiheen tiimoilta? Mistä löydämme lisää tietoa ja tukea kun sitä tarvitsemme?

Tässä webinaarissa tutustumme AgriHubin alustan tarjoamiin materiaaleihin, jotka kertovat lisää miten itseään voi johtaa ja millaisilla työkaluilla. Jukka Mäittälä Työterveyslaitokselta tulee kertomaan työn turvallisuuteen liittyvistä asioista, sekä oikeanlaisista suojaimista maataloudessa. Melan edustaja Pirjo Saari kertoo taas miten työhyvinvointia voi mitata ja millaisilla mittareilla. Keskustelua johdattelevat Paula Antikainen Ylä-Savon ammattiopistosta ja Kia Partanen Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Webinaari järjestetään tiistaina 12.12.2023 klo 10-12 Teamsissa. Ilmoittaudu 11.12. klo 12 mennessä niin saat tapahtuman kalenteriisi.

Tai tallenna linkki tai liity suoraan webinaariin tästä.

Webinaarin sisältö

10:00 Paula Antikainen, YSAO ja Kia Partanen, HAMK, Avaus ja johdattelu aiheeseen, itsensä johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyvät materiaalit AgriHubin verkostoalustalla

10:30 Pirjo Saari, Mela, Työkyvyn mittarit

11:15 Jukka Mäittälä, Työterveyslaitos, Työkyvyn tukena riskien arviointi sekä niiden hallinta henkilönsuojaimin

12:00 Päätös