Live-tapahtuma
11.12.2024 klo 12:00 - 17:00

Kasvipohjaisen elintarviketuotannon haasteet ja mahdollisuudet – Knehtilän tila 11.12. klo 12-17

Tervetuloa inspiroivaan iltapäivään Knehtilän tilalle! Kasvipohjaisen elintarviketuotannon haasteet ja mahdollisuudet Oatlyn järjestämä tilaisuus tuo yhteen viljelijöitä, tutkijoita ja vaikuttajia keskustelemaan siitä, miten voimme kehittää kestävää, taloudellisesti kannattavaa ja ympäristöystävällistä kasvipohjaista ruokajärjestelmää. Luvassa on esityksiä, paneelikeskusteluja ja mahdollisuus verkostoitua ainutlaatuisessa ympäristössä.

Ohjelma:

12:00 Tervetulolounas (kasvipohjaisista raaka-aineista)
13:00 Knehtilän tilan esittely – Markus Eerola
13:30 Oatlyn puheenvuoro: ”Ruokajärjestelmän uudistaminen – kohti kasvipohjaisempaa tulevaisuutta” – Niklas Kaskeala, yhteiskuntasuhdejohtaja
14:00 Helsingin yliopiston tutkimustuloksia: ”Maanviljelyn uudet mahdollisuudet kasvipohjaiseen ruokatuotantoon” – Kari Koppelmäki, tutkijatohtori ja Jana Firse
15:00 Pro Vege ry:n näkökulma – Jukka Kajan, toiminnanjohtaja
15:30 Paneelikeskustelu:
Mitkä ovat suurimmat haasteet ja mahdollisuudet kasvipohjaisen elintarviketuotannon edistämisessä?
Paneelissa mukana:

  • Markus Eerola, Knehtilän tila
  • Marja Oesch, Pursilan tila
  • Kari Koppelmäki, Helsingin yliopisto
  • Jukka Kajan, Pro Vege ry
  • Moderaattorina Niklas Kaskeala, Oatly

16:15 Keskustelua ja verkostoitumista
17:00 Tilaisuus päättyy