Webinaari
13.11.2024 klo 13:00 - 14:00

Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä

Webinaari tutustuttaa ruokahävikkiä vähentäviin toimiin hotellikonseptissa sekä tuotekehitykseen edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta.

Ce4Re, Development of Joint Circular Solutions in the CB Restaurant Sector -hankkeessa edistämme ravintola-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta.  Ravintolat ovat yhä merkittävämmässä roolissa osana kestävää elintarvikeketjua alkaen alkutuotannosta ruokapöytiin asti.

Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin: Ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta.

OHJELMA

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti.

13:00 Tilaisuuden avaus

13:05 Ravintola-asiakkaiden osallistaminen ruokahävikin vähentämisessä, käytännön esimerkkejä Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, Scandic Hotels

13:25 AINIA®-kiertotalouspalvelun konsepti: lautasten uudelleen pinnoitus
Petri Nupponen, E.Ahlström Oy

13:45 Loppusanat

 

Ilmoittautuminen 12.11. klo 13 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/7D0E1AF92E8B1350