Webinaari tutustuttaa ruokahävikkiä vähentäviin toimiin hotellikonseptissa sekä tuotekehitykseen edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta.
Ce4Re, Development of Joint Circular Solutions in the CB Restaurant Sector -hankkeessa edistämme ravintola-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta. Ravintolat ovat yhä merkittävämmässä roolissa osana kestävää elintarvikeketjua alkaen alkutuotannosta ruokapöytiin asti.
Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin: Ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta.
OHJELMA
Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti.
13:00 Tilaisuuden avaus
13:05 Ravintola-asiakkaiden osallistaminen ruokahävikin vähentämisessä, käytännön esimerkkejä Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, Scandic Hotels
13:25 AINIA®-kiertotalouspalvelun konsepti: lautasten uudelleen pinnoitus
Petri Nupponen, E.Ahlström Oy
13:45 Loppusanat
Ilmoittautuminen 12.11. klo 13 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/7D0E1AF92E8B1350