Miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia? Millaisia työkaluja on yritysten riskinhallintaan? Millaisia asioita kansainväliset matkailijat arvostavat? Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kutsuu yhteen maaseudun yrittäjät ja muut toimijat. Tarinoita paikallisista vahvuuksista ja avaimia kestäviin ruokaelämyksiin.
Ohjelma
- Tervetuloa
- Putkisalon kartanon tilaesittely: kestävää tuotantoa
- Riskienhallinnan työkalu: käytännön työkirja elintarvikealan yrityksille, Jarkko Leppälä, Luke
- Kansainvälisten matkailijoiden arvostamat tekijät, Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
- Paikallisuus ruokaelämysten valttikorttina
- Kestävää matkailutoimintaa
- Yhteinen ruokapöytä: tarjolla kestäviä makuelämyksiä paikallisista raaka-aineista. Kuvat ja tarinat kestävyysnäkökulmien ja paikallisten vahvuuksien esiintuomisessa