Webinaari
15.11.2023 klo 10:00 - 12:00

KIKE Markkinakatsaus 3 – Teemana Premium Private Label

Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Kohteena on PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta. Tule KIKE 4. Markkinakatsaukseen ke 15.11.2023 klo 10 - 12 Zoomiin kuulemaan ilmastoviisaan elintarvikemarkkinan kehityksestä maailmalla.

Kauppa tuo tarjolle enenevästi omia merkkejään. Private labelin osuus myynnistä kasvaa. Kansainvälinen private label-liiketoiminta ei kuitenkaan tarkoita vain halpuutusta, vaan myös korkeahintaisten erikoistuotteiden valmistusta. Tuotteiden valmistaminen korkean hintaryhmän tuotekategorioihin avaa suomalaisille uusia vientimahdollisuuksia. Valmistuttajan brändillä maailmalle menossa on monia etuja.

Mitä kestävän kehityksen mukaisia premium private label-brändejä on tunnistettavissa vientimaissa? Kuinka suomalaiset tekevät menestyksellistä palveluliiketoimintaa kansainvälisessä PL-kaupassa? Kuullaan näistä marraskuussa!

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä. Ilmoittautumisesi jälkeen saat liittymislinkin sähköpostiisi. Osallistuminen on maksutonta.

OHJELMA:
Klo 10.00 Asiantuntijoiden esittely
Klo 10.05 Katsaus kansainväliseen premium private label-markkinaan
Klo 10.20 Maaraportit ja markkina-analyysit, Q & A
Klo 12.00 Katsaus päättyy

Kohdemaina ovat Saksa, Hollanti, UK, Etelä-Korea, Japani ja muita keskeisiä private label-kaupan maita. Paikalliset asiantuntijat kertovat kohdemaidensa private label-valmistuttajista ja -brändeistä. Palveluliiketoiminnan osaajat tuovat esille näkemyksiään markkinalle pääsyn keinoista. Osallistujat voivat esittää chat-kysymyksiä.

Voit lähettää kysymyksiäsi jo etukäteen järjestäjille alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@ki-ke.fi. KIKE Markkinakatsaukset ovat uudenlainen tapa kuulla ja jakaa markkinatietoa yhdessä.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki elintarvikealan toimijat, jotka haluavat lisätä ulkomaan markkinan tuntemustaan. Osallistuminen on maksutonta. Markkinakatsauksen toteuttaa Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke. Lue lisää KIKE-hankkeesta www.ki-ke.fi.