Kumppanuusmaatalouden keskeisiin periaatteisiin kuuluu muun muassa paikallisuus ja lähiruoka, avoin tiedonkulku, läpinäkyvä talous ja tuotannon riskien sekä onnistumisten jakaminen. Tule kuulemaan aiheesta lisää webinaariimme torstaina 30.11.2023 klo 9.30–11.30
Webinaarin ohjelmassa:
9.35 Alustus kumppanuusmaataloudesta / Hannele Suvanto, väitöskirjatutkija, Ruralia-instituutti / Helsingin Yliopisto
Kumppanuustilat:
10.05 Saaren luomuosuuskunta, Ulvila / Ulla Mäkinen
10.25 Rekolan puutarha, Raikku, Kangasala / Osku Kansanaho
10.45 Niipalan luomutila, Hollola / Mikko Niipala
11.10 Leader maatalousyrittäjien kumppanina / Kehittämisasiantuntija Leena Saloniemi / Leader Pohjois-Satakunta
Tervetuloa mukaan! Otathan tarvittaessa yhteyttä:
Tuuli Pirttikoski / 040 183 9995 / tuuli.pirttikoski@satafood.net
Tilaisuuden järjestää Satakunta lautasella – Sikses parhaat maut -hanke yhdessä MTK Satakunnan Muutosvoimaa tulevaan-hankkeen kanssa. Hankkeita rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.
Satafood Kehittämisyhdistys ry käyttää antamiasi henkilötietoja vain tilaisuuden järjestelyissä. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti eikä tietojasi luovuteta ulkopuolisille.