Live-tapahtuma
30.05.2024 klo 18:00 - 19:00

Kuntoporraskisan startti Keski-Suomessa

Maaseudun kuntoporraskisan Keski-Suomen startti pidetään Jämsässä Pukinvuoren kuntoportailla torstaina 30.5. klo 18. Tervetuloa portaisiin oman kunnon ja fiiliksen mukaan!

Kuntoporraskisassa kilvoitellaan siitä, mitkä EU:n maaseuturahoituksen tuella rakennetut kuntoportaat keräävät eniten nousuja 30.5.–30.9.2024. Kisassa on mukana yhteensä 18 portaat eri puolilta Suomea.

Keski-Suomesta kisaan osallistuvat kahdet kuntoportaat Jämsässä: Pukinvuoren  portaat ja Hallin portaat.

Keski-Suomen kuntoporraskisan startti järjestetään to 30.5. klo 18 Pukinvuoren portailla, jotka sijaitsevat noin kilometrin päässä Jämsän keskustasta. Startin ohjelma:

  • Ohjattu porrastreeni, pikajuoksija Tessa Moisio, Kaipolan Vire
  • Kaipolan Vireen nuorten urheilijoiden mallisuorituksia
  • Tietoisku porrasliikunnan terveysvaikutuksista, Kaipolan Vireen pj. Erja Sanaslahti
  • Mehua! Jämsän kaupunki

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kuntoiset liikunnan ystävät! Starttitilaisuuden järjestelyistä vastaa Kaipolan Vire.

Hallin kuntoportailla (Jannentie 3, Jämsä) porraskisa avataan la 8.6. klo 14 alkaen. Avajaistapahtumassa Hallin seutu ry tarjoilee ideoita porrasliikkumiseen iän ja kunnon mukaan, ja Jämsän kaupunki tarjoaa mehua janoisille.

EU:n maaseuturahoituksen järjestämä kuntoporraskisa on osa Olympiakomitean Toimintakykyinen maa ja kansa -kampanjaa. Sen tavoitteena on innostaa suomalaiset liikkumaan ja siten vahvistamaan omaa kuntoaan ja toimintakykyään.