Live-tapahtuma
12.03.2025 klo 09:30 - 15:00

Laatu- ja ympäristöjärjestelmätyöpaja

Kestävä, vastuullinen liiketoiminta näkyväksi!

Laatu- ja ympäristöjärjestelmätyöpaja – Kestävä, vastuullinen liiketoiminta näkyväksi!

Kohderyhmä: Elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yritykset

Tervetuloa verkostoitumaan ja laatimaan yrityksesi laatu- ja ympäristöjärjestelmää! Yrityskohtaisella laatu- ja ympäristöjärjestelmällä avataan nykytilanne, kehittämiskohteet, tulevaisuuden tavoitteet ja tavat, joilla vastuullisista toimintatavoista viestitään. Kehitetään yritysten liiketoiminnan suunnitelmallisuutta ja kannattavuutta kestävin, vastuullisin ratkaisuin mm paikallisten palvelujen ja raaka-aineiden käytöllä, itäisen ruokakulttuurin edistämisellä, energiasäästöratkaisuin, yhteishankinnoilla, hinnoittelulla, verkostojen hyödyntämisellä, ympäristönhoitotoimenpitein, kiertotalouden ratkaisuilla sekä jätemäärän, hävikin ja kuljetuskustannusten minimoinnilla. Toimintatavat pohjautuvat Karelia à la carte -verkoston arvokriteeristöön.
Laatu- ja ympäristöjärjestelmällä ohjaat yritystäsi entistä vastuullisempaan toimintatapaan ja voit toiminnassasi käyttää laatu- ja alkuperämerkkejä kuten Karelia à la carte -logoa.

Työpajan aluksi klo 10-11 Hotelli Lietsun piänainen Helena Puhakka-Tarvainen esittelee heidän kestävää, vastuullista liiketoimintaansa.

Hinta: 30 € + alv / hlö (sis. valmennuksen, laatu- ja ympäristöjärjestelmäkäsikirjan, opetusmateriaalin, aamukahvit, lounaan)

Lisätiedot, ilmoittautumiset: Johanna Rinnekari, MKN Yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi p. 040 301 2441, johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi

Tilaisuuden järjestää Pellolta pöytään näkyväksi -hanke

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›