Kestävä, vastuullinen liiketoiminta näkyväksi!
Laatu- ja ympäristöjärjestelmätyöpaja – Kestävä, vastuullinen liiketoiminta näkyväksi!
Kohderyhmä: Elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yritykset
Tervetuloa verkostoitumaan ja laatimaan yrityksesi laatu- ja ympäristöjärjestelmää! Yrityskohtaisella laatu- ja ympäristöjärjestelmällä avataan nykytilanne, kehittämiskohteet, tulevaisuuden tavoitteet ja tavat, joilla vastuullisista toimintatavoista viestitään. Kehitetään yritysten liiketoiminnan suunnitelmallisuutta ja kannattavuutta kestävin, vastuullisin ratkaisuin mm paikallisten palvelujen ja raaka-aineiden käytöllä, itäisen ruokakulttuurin edistämisellä, energiasäästöratkaisuin, yhteishankinnoilla, hinnoittelulla, verkostojen hyödyntämisellä, ympäristönhoitotoimenpitein, kiertotalouden ratkaisuilla sekä jätemäärän, hävikin ja kuljetuskustannusten minimoinnilla. Toimintatavat pohjautuvat Karelia à la carte -verkoston arvokriteeristöön.
Laatu- ja ympäristöjärjestelmällä ohjaat yritystäsi entistä vastuullisempaan toimintatapaan ja voit toiminnassasi käyttää laatu- ja alkuperämerkkejä kuten Karelia à la carte -logoa.
Työpajan aluksi klo 10-11 Hotelli Lietsun piänainen Helena Puhakka-Tarvainen esittelee heidän kestävää, vastuullista liiketoimintaansa.
Hinta: 30 € + alv / hlö (sis. valmennuksen, laatu- ja ympäristöjärjestelmäkäsikirjan, opetusmateriaalin, aamukahvit, lounaan)
Lisätiedot, ilmoittautumiset: Johanna Rinnekari, MKN Yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi p. 040 301 2441, johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi
Tilaisuuden järjestää Pellolta pöytään näkyväksi -hanke