Lähiruokaa ja kestävää kuivausta -tapahtumassa 27.9. demotaan luomu- ja erikoiskasvien Viljakas-kuivuria sekä kuullaan Luken erikoistutkija Marjo Keskitalon puheenvuoro satokasvin valinnan merkityksestä viljelyn kestävyydessä ja Hyödynmaan luomutilan tarinaa.
Tervetuloa Lähiruokaa ja kestävää kuivausta -tapahtumaan Mänttä-Vilppulaan, Vilppulan Pohjaslahdelle ke 27.9.2023 klo 10.30–13! Tapahtuma järjestetään Hyödynmaan tilalla (Rantalantie 204, 42830 Ylä-Kolkki).
Ohjelmassa on luomu- ja erikoiskasveille kehitetyn Viljakas-kuivurin demo sekä Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija Marjo Keskitalon puheenvuoro ”Satokasvin valinnoilla voi vaikuttaa viljelyn kestävyyteen”.
Lisäksi pääset kuulemaan Hyödynmaan luomutilan tarinaa ja viljelijöiden kuivauskokemuksia Viljakas-kuivurilla. Paikan päällä on myynnissä myös lähituotteita suoraan tilalta.
Kahvittelua varten ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään ma 25.9.2023.
Nähdään Hyödynmaan tilalla!
Syysterveisin
Viljakas-tiimi ja Hyödynmaan tilan väki