Monipaikkainen tapahtuma
07.09.-08.09.2024

Lähiruokapäivä

Vuonna 2024 Lähiruokapäivää juhlitaan kaksi päivää, 7.-8.9.2024. Lauantai toimii Lähiruokapäivä-viikonlopun päätapahtumapäivänä, jolloin kaikki Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjät toivottavat vierailijat tervetulleiksi.

Lähiruokapäivänä pääset tutustumaan paikallisiin tuottajiin ja yrityksiin, ostamaan tuoreita raaka-aineita ja tuotteita suoraan tekijöiltä itseltään sekä tietenkin nauttimaan herkullisesta lähiruoasta. Monissa kohteissa on myös mahdollisuus päästä tutustumaan eläimiin, koneisiin ja pihapiirin.

Kyseessä on siis oikea maaseudun avointen ovien tapahtuma. Tervetuloa vierailulle Lähiruokapäivänä!

Vuodelle 2024 Lähiruokapäivä kasvaa entisestään tapahtuman laajentuessa kaksipäiväiseksi. Vuonna 2024 Lähiruokapäivään osallistuvat tapahtumajärjestäjät voivat pitää ovensa auki kahtena päivänä: lauantaina 7.9. sekä halutessaan myös sunnuntaina 8.9.

Lue lisää Lähiruokapäivästä.

Tule mukaan järjestäjäksi

Oletko lähiruoantuottaja tai muu maaseudun toimija? Tarjoamme kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden järjestää oma tapahtuma Lähiruokapäivänä. Liity mukaan Lähiruokapäivän järjestäjien joukkoon ja avaa ovesi vierailijoille! Lähiruokapäivään tapahtumajärjestäjäksi pääset ilmoittautumaan Lähiruokapäivän verkkosivuilla.

Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruoan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten!

Lue lisää oman tapahtuman järjestämisestä.