Rakennetaan yhdessä Pohjois-Savon kestävää ruokaketjua – Verkostoitumistilaisuus paikallisten tuotteiden kysynnän ja tarjonnan kohtaamiseksi. Tule luomaan uusia kontakteja sekä löytämään yhteistyökumppaneita. Kaikki ruoka-alan toimijat ovat tervetulleita. (alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät)
Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tapahtumaan!
Ohjelma:
Klo 15 Tervetuloa ja esittelykierros
Tilannekatsaus Pohjois-Savon alkutuotantoon, MTK Pohjois-Savo
Paikallisten tuotteiden kysyntä ja toiveet vähittäiskaupassa sekä ammattikeittiössä
- Hannu Pöyhönen, keittiöpäällikkö, PeeÄssä
- Jarna Kaplas, ravintoloitsija, ravintola Ehtoo
- Eeva Mertanen, toimitusjohtaja, Ravintolamestarit Oy
- Mika Parviainen, hankintajohtaja ja Tiina Soininen, kehityspäällikkö, Servica Oy
- Joona Kalla, myyntipäällikkö, HoReCa-tukku Kespro
Verkostoitumista sekä keskustelua lähituotteiden kysynnästä ja tarjonnasta sekä saatavuuden parantamisesta.
Klo 18.00 Tapahtuma päättyy
Tapahtumassa tarjolla lähituotteista valmistettuja maistiaisia ja kahvitarjoilu.
Ilmoittaudu pe 11.10. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/FE25D3AB913DA183
Tervetuloa verkostoitumaan!
Lisätietoja: Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048