Live-tapahtuma
23.10.2024 klo 15:00 - 18:00

Lähituotteilla makua lautaselle -verkostoitumistapahtuma Pohjois-Savon ruokaketjun toimijoille

Rakennetaan yhdessä Pohjois-Savon kestävää ruokaketjua – Verkostoitumistilaisuus paikallisten tuotteiden kysynnän ja tarjonnan kohtaamiseksi. Tule luomaan uusia kontakteja sekä löytämään yhteistyökumppaneita. Kaikki ruoka-alan toimijat ovat tervetulleita. (alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät)

Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tapahtumaan!

Ohjelma:

Klo 15 Tervetuloa ja esittelykierros

Tilannekatsaus Pohjois-Savon alkutuotantoon, MTK Pohjois-Savo

Paikallisten tuotteiden kysyntä ja toiveet vähittäiskaupassa sekä ammattikeittiössä

  • Hannu Pöyhönen, keittiöpäällikkö, PeeÄssä
  • Jarna Kaplas, ravintoloitsija, ravintola Ehtoo
  • Eeva Mertanen, toimitusjohtaja, Ravintolamestarit Oy
  • Mika Parviainen, hankintajohtaja ja Tiina Soininen, kehityspäällikkö, Servica Oy
  • Joona Kalla, myyntipäällikkö, HoReCa-tukku Kespro

Verkostoitumista sekä keskustelua lähituotteiden kysynnästä ja tarjonnasta sekä saatavuuden parantamisesta.

Klo 18.00 Tapahtuma päättyy

 

Tapahtumassa tarjolla lähituotteista valmistettuja maistiaisia ja kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu pe 11.10. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/FE25D3AB913DA183

Tervetuloa verkostoitumaan!

Lisätietoja: Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048

Liittyvät aiheet

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›