Webinaari
25.04.2024 klo 11:00 - 12:30

Lehmien koulutuksella sujuvuutta arkeen

Lehmien kouluttamisella sujuvaan liikkumiseen saavutetaan monia etuja ja eläinten hyvinvointi paranee, koska hoidot ja siirrot sujuvat ilma suurta stressiä. Eläintenkouluttaja, eläinlääkäri Iris Kaimio opastaa nautojen kouluttamiseen.

Lehmiä kouluttamalla saavutetaan monia etuja. Erilaiset hoitotoimet, robotille ja lypsylle oppiminen yms. helpottuvat ja vievät paljon vähemmän aikaa ja näin saadaan luotua tehokkaat työtavat. Sujuvat hoitotoimet parantavat myös työntekijöiden työturvallisuutta sekä -tyytyväisyyttä. Eläinten hyvinvointikin paranee, koska hoidot ja siirrot sujuvat ilma suurta stressiä, huutamista tai lyömistä. Kaikesta tästä seuraa myös mahdollisesti tilan kannattavuuden parantumista. Naudat ovat nopeita oppimaan, joten pienet, oikein tehdyt, koulutushetket ovat riittäviä eikä nautojen kouluttamiseen tarvitse käyttää runsaasti aikaa.

Tule kuulemaan lisää nautojen lajityypillisestä käyttäytymisestä ja miten nautoja voidaan kouluttaa helposti. Puhumassa Emovetin terveydenhuoltoeläinlääkäri ja eläintenkouluttaja Iris Kaimio. Webinaarissa käydyt asiat pätevät yleisesti nautoihin, joten webinaari sopii sekä lypsy- että lihakarjojen omistajille, työntekijöille, lomittajille jne.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton!

Tervetuloa mukaa!

Liittyvät aiheet