Messut
17.09.-18.09.2022

Likis-lähiruokatapahtuma, Oulu

Tervetuloa nauttimaan lähiruoasta ja tutustumaan lähialueen tuottajiin Oulun ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden järjestämään Likis-tapahtumaan!

Suosittu Likis-lähiruokatapahtuma järjestetään toista kertaa Linnanmaan kampuksella, Oulussa! Tapahtuman suosio on kasvanut vuosi vuodelta, joten päivämäärä kannattaa pistää ylös jo nyt. Linnanmaalle pääsee kätevästi niin autolla, pyörällä kuin bussillakin. Linnanmaalle kulkevat paikallisbussit 1, 2, 3, 5, 8, 22, 23B, 28, 52 ja 58. Tapahtuma-alueen osoite on Kaitoväylä 10 ja se sijaitsee Tiedekirjasto Pegasuksen edustalla olevalla parkkipaikalla, kartassa kohdassa 7C.

 

Likiksessä on taattua markkinatunnelmaa, herkullisia tuotteita lähialueilta, sekä kotimaisia käsitöitä. Lisäksi menossa on mukana poniratsastusta, alpakoita ja ohjelmaa koko perheelle!  Seuraamalla Likiksen somekanavia pysyt mukana tapahtuman järjestelyissä, pääset osallistumaan hauskoihin kilpailuihin sekä vaikuttamaan Likiksen tämän vuoden ohjelmaan. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

 

Lisätietoja löytyy tapahtuman verkkosivuilta. Ks. tapahtuman linkki.

 

Tervetuloa!