Valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut -hanke järjestää Luomutreffejä eri puolilla Suomea. Treffien tavoitteena on löytää uusia luomutuotteita ammattikeittiöille.
Tervetuloa koko ruokaketjun verkostoitumistilaisuuteen! Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille,
tuottajille, jatkojalostajille ja tukkutoimijoille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä
ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomun saatavuuteen liittyviä haasteita.
Ohjelma
13:00 Alkumalja ja esittäytyminen
Luomutetaan ruokapalvelut – Luomuttamisen tavoitteita ammattikeittiöille
Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä
Luomun kehitysnäkymät Keski-Suomessa
Eeva-Liisa Neuvonen, ProAgria Keski-Suomi
Kokemuksia kouluruoan luomuttamisesta
Ilja Saralahti, Muuramen kunnan ruokapalvelut
Luomutuottajan puheenvuoro, Nojosniemen tila
14:15 Kahvitauko
14:30 Foodinin toiminta, tuotteet, luomutuotteiden käyttö nyt ja tulevaisuudessa
Avainasiakaspäällikkö Jari Lahtinen, Foodin Oy
Luomun saatavuus, laatu ja yhteistyö tavarantoimittajien kanssa
Market-tuen päällikkö Marko Kiiskinen, Osuuskauppa Keskimaa
Yhteenveto ja kotiläksyt
16:00 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset pe 10.3.2023 mennessä riittävän tarjoilun varaamiseksi:
https://link.webropolsurveys.com/S/E95E3381BC90D797
Lisätietoja: Heli Tossavainen, p. 044 785 6692, heli.tossavainen@savonia.fi
Luomutreffit järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke yhteistyössä Keski-
Suomen ruokaverkosto (KEVE) -yhteistyöhankkeen kanssa.