Live-tapahtuma
15.03.2023 klo 13:00 - 16:00

Luomutreffit Jyväskylässä

Valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut -hanke järjestää Luomutreffejä eri puolilla Suomea. Treffien tavoitteena on löytää uusia luomutuotteita ammattikeittiöille.

Tervetuloa koko ruokaketjun verkostoitumistilaisuuteen! Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille,
tuottajille, jatkojalostajille ja tukkutoimijoille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä
ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomun saatavuuteen liittyviä haasteita.

Ohjelma
13:00 Alkumalja ja esittäytyminen
Luomutetaan ruokapalvelut – Luomuttamisen tavoitteita ammattikeittiöille
Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä

Luomun kehitysnäkymät Keski-Suomessa
Eeva-Liisa Neuvonen, ProAgria Keski-Suomi

Kokemuksia kouluruoan luomuttamisesta
Ilja Saralahti, Muuramen kunnan ruokapalvelut

Luomutuottajan puheenvuoro, Nojosniemen tila

14:15 Kahvitauko

14:30 Foodinin toiminta, tuotteet, luomutuotteiden käyttö nyt ja tulevaisuudessa
Avainasiakaspäällikkö Jari Lahtinen, Foodin Oy

Luomun saatavuus, laatu ja yhteistyö tavarantoimittajien kanssa
Market-tuen päällikkö Marko Kiiskinen, Osuuskauppa Keskimaa

Yhteenveto ja kotiläksyt

16:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumiset pe 10.3.2023 mennessä riittävän tarjoilun varaamiseksi:
https://link.webropolsurveys.com/S/E95E3381BC90D797

Lisätietoja: Heli Tossavainen, p. 044 785 6692, heli.tossavainen@savonia.fi

Luomutreffit järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke yhteistyössä Keski-
Suomen ruokaverkosto (KEVE) -yhteistyöhankkeen kanssa.