Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia luomutuotteiden tuottamisesta ja yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa!
Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista tilaisuudessa pääset kuulemaan kahden eri yrityksen polusta luomutoimittajaksi ruokapalveluille. Miten idea on lähtenyt liikkeelle ja miten toiminnan suunnittelussa ollaan edetty?
Alustukset:
- Luomuhedelmätuotteiden matka ammattikeittiöihin/Panu Hiekkala, Pohjolan Hedelmä
- Luomurypsiöljyn saatavuus ja ammattikeittiömarkkinoiden kehittäminen/Alavuden Öljynpuristamo
Tilaisuuteen on varattu aikaa myös keskustelulle ja kokemusten vaihdolle.
Tilaisuuden järjestää Luomutetaan ruokapalvelut -hanke, jonka tavoitteena on koko luomuketjun mittainen yhteistyö sekä luomun käyttöönottomallin tutuksi tekeminen ruokapalveluissa. Saman aikaisesti edistetään luomutuotteiden saatavuutta ammattikeittiöille kehittämällä koko luomuketjun yhteistyötä. Luomutetaan ruokapalvelut –hanketta toteuttaa Savon koulutuskuntayhtymä, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Pro Luomu. Hanketta rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.
Tilaisuuden ohjelma: https://www.luomuravintola.fi/luru-tapahtumat/luomutuottajien-ja-yrittajien-kokemuksia-ammattikeittiomarkkinoista-8.9.2023
Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/9ddc7954-ad1f-4994-b3a8-88c41c19df74?displayId=Fin2848661