Live-tapahtuma
28.09.-29.09.2023

Maaseutuleiri (Maaseututreffien live-kokoontuminen)

Hae mukaan #maaseututreffien leirille! Aktion Österbotten, Suomen Kylät ry ja Töitä Suomesta Oy toteuttaa 28. - 29.9.2023  osana Kestävän kehityksen viikkoa reilu 24 tunnin kestävän leirin Nuorisokeskus Marttisella Virroilla.

Hae mukaan #maaseututreffien leirille!

Aktion Österbotten, Suomen Kylät ry ja Töitä Suomesta Oy toteuttaa 28. – 29.9.2023  osana Kestävän kehityksen viikkoa maaseutuleirin Nuorisokeskus Marttisella Virroilla. https://www.marttinen.fi/

Leiri on tarkoitettu kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille. Toiveemme onkin, että saamme paikalle ihmisiä eri puolilta Suomea, erilaisista ympäristöistä ja erilaisilla näkökulmilla. Ja emmepä pistäisi pahitteeksi, jos saisimme paikalle myös kuplan ulkopuolelta pakkaa sekoittamaan jokusen kaupunkilaisenkin.

Teemaksi on valikoitunut maaseudun brändi; miltä haluamme sen näyttävän ja miten voisimme kehittää sitä toivomaamme suuntaan.

Puhujaksi ja sparraajaksi saamme paljon positiivista palautetta saaneen Mikko Kalliolan, Aava & Bangin luovan johtajan (Mikon LinkedIn profiili). Tulemme työskentelemään yhdessä myös erilaisissa työpajoissa sekä lisäämään dialogia maailmaan erätaukokeskusteluilla.

Tarjolla siis verkostoitumista, uusia näkökantoja ja inspiraatiota! ✨

Hinnalla tämä kokonaisuus ei ole pilattu, kiitos tukijoidemme Ruokaviraston, Keskitien säätiön ja MTK-Säätiön. Vuorokauden mittaisen supertapahtumamme kustannus on vain 35 € (sis. alv.) Tämä maksu sisältää majoituksen, ruokailut sekä ohjelman.

Enimmäismäärä leirin osallistujille on 40 henkilöä. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin paikkoja on, pyrimme valitsemaan halukkaiden joukosta taustoiltaan mahdollisimman monipuolisen ja innostuneen porukan!

Täytäthän lomakkeen 30.8.2023 mennessä. Osallistujavalinnat tehdään syyskuun ensimmäisellä viikolla.