15.03.2022 klo 13:00 - 14:00

Maaseutuverkoston ja AgriHubin verkostoalusta – ota uusi työkalu käyttöösi

Tilaisuuden tallenteen pääset katsomaan tästä.

Maaseutuverkoston ja AgriHubi-osaamisverkoston verkostoalusta on vastaus toiveeseen luoda palvelu, missä alan toimijat yhdistävät voimat maatalous- ja puutarhayrittäjien sekä maaseudun kehittämisen tueksi. Verkostoalusta aukesi 1.3. – pääset sinne, kun kirjoitat selainkenttään maaseutuverkosto.fi tai agrihubi.fi.

Kun luot palveluun oman profiilin, pääset hyödyntämään mahdollisuuksia verkostoitumiseen: keskusteluryhmiin osallistumiseen ja luomiseen, teematreffien järjestämiseen sekä muiden käyttäjien kontaktointiin.

AgriHubin puolella voit syventyä maa- ja puutarhatalouden osaamiseen ja kannattavuuteen liittyviin uutisiin, blogeihin ja uusimpaan tietoon.

Maaseutuverkoston osalta julkistus on kaksivaiheinen: nyt käytössä ovat AgriHubin ja maaseutuverkoston yhteiset verkostoitumistyökalut. Toukokuussa julkaistaan hankerekisteri, josta tulee lisätietoja kevään edetessä.

Järjestämme 15.3. klo 13-14 opastus- ja keskustelutilaisuuden verkostoalustasta. Tavoitteena on innostaa Maaseutuverkoston ja AgriHubin kumppaneita hyödyntämään verkostoalustaa omassa työssään. Tervetulleita mukaan ovat siis kaikki maa- ja puutarhatalouden elinkeinojen sekä maaseudun kehittämisen parissa toimivat organisaatiot.

Ilmoittaudu seuraavasta linkistä 14.3. klo 12 mennessähttps://e.eventos.fi/forms/maaseutu/175af4f8-965d-11ec-a018-ee6a04371b85

Tilaisuus tallennetaan.

Ystävällisin terveisin,
AgriHubi ja Maaseutuverkosto