Mitä jokaisen tilallisen on hyvä tietää ilmastonmuutoksesta ja luonnon monimuotoisuudesta? Tai mitä kestävyys tarkoittaa kotieläintiloilla nyt ja tulevaisuudessa?
Tapahtuma on peruttu!
Valitettavasti tämä tapahtuma on peruuntunut. Voit etsiä vastaavia tapahtumia tai luoda uuden tapahtuman koska vain.
Tule mukaan kevään ensimmäiseen koulutustilaisuuteen Loimaalla 24.3., jossa pureudutaan ajankohtaisiin kysymyksiin ja käytännön keinoihin maatalouden toimintavarmuuden ja tilojen talouden vahvistamiseksi!
Ohjelmassa:
Luonnon monimuotoisuus ja maatalous – hyödyt ja käytännön vaikutukset
Miten luonnon monimuotoisuus tukee maatilan tuotantoa? Käytännönläheistä tietoa luonnon monimuotoisuuden vaikutuksesta maatalouteen.
Sanna Lipping, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmastonmuutos ja maatalous – ilmastotiekartta maatilasi tukena
Miten maatilat voivat toiminnassaan huomioida ilmastovaikutukset? Opi ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja keinoista, joilla tilasi voi varautua muuttuvaan ilmastoon.
Jukka Rantala, MTK
Vastuullisuusvelvoitteet – mitä ne tarkoittavat tilalliselle?
Miksi elintarvikeyritykset panostavat vastuullisuuteen ja mitä se tarkoittaa viljelijälle? Selkeää tietoa vastuullisuuden vaatimuksista ja vaikutuksista elintarvikeyrityksille.
Jani-Petteri Niemi, Pyhäjärvi-instituutti
Ilmoittaudu mukaan Maatalousmuseo Sarkan tiloissa Loimaalla 24.3. klo 10-15 järjestettävään tilaisuuteen viimeistään 16.3. tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/vastuullisuuskoulutus-24032025
Sama koulutus järjestetään myös 4.4. (lähiosallistuminen Raumalla, etämahdollisuus) ja 7.4. (lähiosallistuminen Siilijärvellä, etämahdollisuus).
Tämä tilaisuus on osa viiden koulutuksen koulutuskokonaisuutta ”Muuttuvan maatalouden tulevaisuus – kannattavuus, haasteet ja ratkaisuja”. Koulutuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisiä koulutuksia eri puolilla Suomea – sekä paikan päällä että etänä. Osallistuminen antaa tilallisille ajantasaista tietoa maatalouden ajankohtaisista kysymyksistä ympäristöasioissa. Koulutuksen (kolme-viisi koulutusta) suorittamisesta myönnetään osallistumistodistus.
Tule kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan!
Koulutuskokonaisuus järjestetään osana ”Ilmastokestävä ja vastuullinen lihantuotanto”-hanketta. Hankkeen päätoteuttaja on Pyhäjärvi-instituutti ja yhteistyötahona toimii HKFoods Finland Oy.