Live-tapahtuma
10.04.2024 klo 09:30 - 13:00

Maatilan ohjelmapalvelun tuotetestaus

Tuotetestaus pitää sisällään Roemakan tuhdin kainuulaisia makuja sisältävän aamupalan, elämyksellisen lehmä- ja kanahetken sekä omatoimisen retken nuotiolle eväskorin kera.

Tervetuloa mukaan Maatilan ohjelmapalvelun tuotetestaukseen Sotkamoon Roemakkaan!

Tuotetestaus pitää sisällään Roemakan tuhdin kainuulaisia makuja sisältävän aamupalan, elämyksellisen lehmä- ja kanahetken sekä omatoimisen retken nuotiolle eväskorin kera. Tuotetestaukseen osallistuvilta kerätään palaute, jota hyödynnetään Roemakan palveluiden kehittämisessä.

Tuotetestauspäiviä järjestetään kaksi, valitse itsellesi sopiva päivä:

Ke 10.4.2024 klo 9.30 alkaen

La 13.4.2024 klo 13 alkaen

Paikka: Pohjakoskentie 138, 88600 Sotkamo

Ohjelmapalvelua testatessa hinta on huomattavasti todellista palvelun hintaa edullisempi. Tuotekehitys toteutetaan osana KantriKestävä-hanketta ja hinta on 26 €/hlö (hinta sis. alv 24 %). Laskuttajana ProAgria Itä-Suomi. Laskutusvaihtoehtoina ovat sähköpostilasku, e-lasku tai paperilasku (paperilaskulisä 7 €). Mikäli sähköposti- tai verkkolaskuun tarvittavat tiedot puuttuvat, lasku lähetetään paperisena.

HUOM! Tarjolla on myös sauna&paljuhetki normaalin palveluhinnaston mukaisesti. Saunahetken hinta riippuu osallistujien määrästä. Mikäli saunan&paljun varaa 4 henkilöä tai yli, niin hinta on 28 €/hlö. Mikäli osallistujia on vähemmän, niin hinta on 44 €/hlö. Hinta tarkentuu osanottajamäärän selvittyä. Saunahetken laskuttaa Roemakka.

Sitovat ilmoittautumiset 7.4.2024 mennessä.