Save the date! Huhtikuun alussa Ruokavirasto ja Maaseutuverkostoyksikkö järjestävät Maatilojen riskienhallintaan liittyvän virtuaalikoulutuksen.
Koulutuksessa keskitytään maatilojen riskienhallintaan eri teemojen kautta: henkilöriskit, varautuminen nautatiloilla, ympäristöriskit sekä digiturvallisuus ja kyberriskit. Koulutus on suunnattu neuvojille, maatilayrittäjille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Tilaisuuden ohjelma
9:00 Johdanto maatilan riskienhallintaan, Jarkko Leppälä, Luke, ARMAS-hanke
9:30 Henkilöriskit ja niihin varautuminen, Laura Kujala, MTK
10:30 Tauko
10:45 Ympäristöriskeihin varautuminen maatilalla, Annika Michelson, HAMK, Maasta elinvoimaa -hanke
11:30 Lounas
12.30 Kyberturvallisuus maatilalla – näkökulmia siihen, mitä olisi huomioitava nyt ja tulevaisuudessa! Jyrki Kataja, Jamk, FarmGuard-hanke
13.30 Tauko
13.40 Varautuminen nautatiloilla, Seija Perasto, ProAgria Etelä-Pohjanmaa
14.30 Vinkkejä maatalousmuovijätteen käsittelyyn, Aija Hytönen, Jamk, KeMu-hanke
14.45 Loppukeskustelu
15.00 Tilaisuus päättyy
Miten pääsen mukaan?
Ilmoittaudu koulutukseen 8.4. klo 12 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.
Lisätiedot
Jussi Javanainen, Ruokavirasto, etunimi.sukunimi@ruokavirasto.fi
Tuija Kallio, Suomen maaseutuverkostoyksikkö, etunimi.sukunimi@maaseutu.fi