Tervetuloa Villa Laitniemeen kuulemaan mistä D.O. Saimaa -merkissä on kyse ja mitä kokemuksia yrittäjillä on sen käytöstä.
Tervetuloa Villa Laitniemeen kuulemaan mistä D.O. Saimaa -merkissä on kyse ja mitä kokemuksia yrittäjillä on sen käytöstä.
- Tervetuloa – Heli Gynther, aluekehityspäällikkö, Etelä-Karjalan Liitto
- Mikä ihmeen D.O. Saimaa? – Asta Aalto, kehittämispäällikkö, D.O.Saimaa ja Saimaa Academy of Gastronomy – Network development and learning -hankeAsta toimii kehittämispäällikkönä D.O.Saimaa -hankkeessa, jota toteuttaa Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry. Hankkeen ja Astan tavoitteena on tehdä näkyväksi Saimaan alueella tuotettuja, laadukkaita elintarvikkeita ja lisätä niiden käyttöä.
- Onko D.O. Saimaa -merkillä merkitystä? – Anna Siiriäinen, karjatilallinen, Luomutila Siiriäinen
- Anna haki ja sai ensimmäisten joukossa D.O.Saimaa -laatu- ja alkuperämerkin jo vuonna 2016 kasvattamiensa charolais-nautojen lihalle. Annalla, jos kenellä, on kokemusta merkistä ja siitä, mitä se merkitsee.
- Kokemuksia D.O. Saimaa -merkin käytöstä – Janne Kainulainen, Mangalitzatila ToivolaJanne sai D.O. Saimaa -merkin ensimmäisten tuottajien joukossa Etelä-Karjalan alueella.
Villa Laitniemi sijaitsee osoitteessa Laitniementie 41C, 54960 Vehkataipale.
Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu. Ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessä tämän linkin kautta.
Tiedustelut: Jenni Kunnaala
Tilaisuuden järjestää Pellolta pöytään näkyväksi -hanke.