Keskustellaa mitä mahdollisuuksia maatalousyrittäjillä on vaikuttaa markkinoilta saatavaan lihan hintaan.
perjantaina 25.4.25 klo. 12.15–14.45 Mitä keinoja maatalousyrittäjillä on lihaketjun markkinavaikuttamiseen?
Tavoitteena on lisätä viljelijöiden markkinatietoisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia. Käydään läpi vaikuttamista mm. osuuskunnan, viljelijän, tutkijan ja MTK:n kautta. Lopullinen ohjelma löytyy myöhemmin hankkeen nettisivuilta.
Puhujina:
toimitusjohtaja Ilkka Nykänen, Lihakunta/Itikka
viljelijä Kalle Mattila, Haukivuori; viljelijän mahdollisuudet vaikuttaa hintaan ja markkinaan?
Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus; Onko tuottajaorganisaatio täys mahdottumuus Suomessa?
Osuuskunnan luottamushenkilö: Luottamushenkilön mahdollisuudet vaikuttaa
Kommenttipuheenvuorot:
Raul Albert, MTK-Etelä-Savon toiminnanjohtaja
Lauri Jaatinen, MTK Itä- ja Keski-Suomen lihavaliokunnan puheenjohtaja
Keskustelua
Ilmoittaudu tästä linkistä Osallistumislinkin saat paluupostissa.
*Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.
Järjestäjä: Kannattavuudella jatkuvuutta-hanke.
Kannattavuudella jatkuvuutta -hanke on MTK-Pohjois-Savon, ProAgria Itä-Suomen sekä alueiden maaseutupalveluiden (Luoteis-Savon maaseutupalvelut, Rantasalmen maaseutupalvelu, Sydän-Savon Savon maaseutupalvelut, ja Ylä-Savon maaseutupalvelut) toteutettava hanke toimii Pohjois-Savossa.