12.12.2023 klo 10:00 - 11:00

Miten johdan maatilaosakeyhtiön taloutta

Tule mukaan webinaariimme, jossa pureudumme maatilaosakeyhtiön talouden raportointiin syvällisesti. Tutkimme sekä ulkoisen että sisäisen raportoinnin näkökulmia, tarjoten käytännön vinkkejä, kuinka täyttää lakisääteiset velvoitteet ja optimoida yrityksen talousjohtaminen strategiapohjalta.

Onko maatilaosakeyhtiösi talous hallinnassa vai kaipaatko vinkkejä tehokkaampaan taloudenhoitoon? Liity mukaan Suomen Yrittäjäopiston järjestämään webinaariin, jossa kerromme käytännön neuvoja maatilaosakeyhtiön talouden johtamisesta.

Talouden raportointi on olennainen osa maatilaosakeyhtiön liiketoiminnan menestystä. Ymmärrätkö talouden raportoinnin moniulotteisen maailman? Webinaarissamme sukellamme syvemmälle, tarkastellen talouden raportointia kahdelta näkökulmalta: ulkoisesta ja sisäisestä.

🔍 Ulkoisen raportoinnin näkökulma:

Ulkoisen raportoinnin kautta maatilaosakeyhtiö täyttää lakisääteiset velvollisuutensa. Tutustumme tarkemmin velvoitteisiin ja tilinpäätösraportointiin, tarjoten sinulle selkeän käsityksen siitä, mitä viranomaistahot odottavat.

📊 Sisäisen raportoinnin näkökulma:

Sisäinen raportointi ei ole vain velvollisuus, vaan se toimii myös voimakkaana työkaluna yrityksen taloudellisessa johtamisessa. Käsittelemme talous- ja tulosraportointia sekä talouden johtamiseen liittyvää raportointia. Opit, kuinka hyvä sisäinen raportointi lähtee liikkeelle yrityksen strategiasta ja miten se tehokkaasti tukee liiketoimintaa ja strategian toteutumista.

Pääset liittymään webinaariin tästä linkistä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tervetuloa mukaan!