Tule kuulemaan tuoreimmat näkymät lihamarkkinoista, toimintaympäristön muutoksista ja edunvalvonnan ajankohtaisista asioista! Puhujina muun muassa valtiosihteeri Päivi Nerg, VTT, teollisen bioteknologian ja ruokatuotannon tutkimuspäällikkö Emilia Nordlund sekä MTK:n asiantuntijat Johan Åberg ja Juha Lappalainen. Lisäksi Snellmanin konsernijohtaja Markus Hellström jakaa näkemyksensä markkinoilla menestymisestä. Seminaarin avaa MTK:n 2. puheenjohtaja Tero Lahti.
Tilaisuuden juontaa MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen.
Ohjelma:
- 11.00: Lounas
- 12.00: Tilaisuuden avaus: Tero Lahti, MTK:n 2. puheenjohtaja ja Lihavaliokunnan puheenjohtaja
- 12.15: Maa- ja metsätalousministeriön tilannekatsaus: Päivi Nerg, valtiosihteeri, MMM
- 12.45: MTK:n lihaedunvalvonta käytännössä: Johan Åberg, maatalousjohtaja, MTK
- 13.15: Markkinoilla menestymisen eväät: Markus Hellström, konsernijohtaja, Snellman
- 14.00: Kahvitauko
- 14.30: Uudet teknologiat ja mahdollisuudet maataloussektorille: Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT
- 15.15: Toimintaympäristön tilanne ja tulevaisuus globaalilla lihamarkkinalla: Juha Lappalainen, tutkimuspäällikkö, MTK
- 15.45: Paneelikeskustelu
- 16.15: Seminaarin päätös ja yhteenveto.
Ilmoittautuminen:
Seminaari on kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.10. tästä linkistä.
Lisätietoja: Ari Perälä, 040 176 6680