13.11.2024 klo 11:00 - 16:15

MTK:n Lihaseminaari 13.11.2024

Tule kuulemaan tuoreimmat näkymät lihamarkkinoista, toimintaympäristön muutoksista ja edunvalvonnan ajankohtaisista asioista! Puhujina muun muassa valtiosihteeri Päivi Nerg, VTT, teollisen bioteknologian ja ruokatuotannon tutkimuspäällikkö Emilia Nordlund sekä MTK:n asiantuntijat Johan Åberg ja Juha Lappalainen. Lisäksi Snellmanin konsernijohtaja Markus Hellström jakaa näkemyksensä markkinoilla menestymisestä. Seminaarin avaa MTK:n 2. puheenjohtaja Tero Lahti. 

Hinta: 50 € (sisältää lounaan)

Tilaisuuden juontaa MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen. 

Ohjelma:

  • 11.00: Lounas
  • 12.00: Tilaisuuden avaus: Tero Lahti, MTK:n 2. puheenjohtaja ja Lihavaliokunnan puheenjohtaja
  • 12.15: Maa- ja metsätalousministeriön tilannekatsaus: Päivi Nerg, valtiosihteeri, MMM
  • 12.45: MTK:n lihaedunvalvonta käytännössä: Johan Åberg, maatalousjohtaja, MTK
  • 13.15: Markkinoilla menestymisen eväät: Markus Hellström, konsernijohtaja, Snellman
  • 14.00: Kahvitauko
  • 14.30: Uudet teknologiat ja mahdollisuudet maataloussektorille: Emilia Nordlund, tutkimuspäällikkö, VTT
  • 15.15: Toimintaympäristön tilanne ja tulevaisuus globaalilla lihamarkkinalla: Juha Lappalainen, tutkimuspäällikkö, MTK
  • 15.45: Paneelikeskustelu
  • 16.15: Seminaarin päätös ja yhteenveto.

Ilmoittautuminen:
Seminaari on kaikille avoin. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.10. tästä linkistä.

Lisätietoja: Ari Perälä, 040 176 6680

Liittyvät aiheet

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›