07.06.2022 klo 10:00 - 11:00

Närmatsdagen: Så här ordnar du ditt eget jippo!

För objekten som deltar i Närmatsdagen ordnas ett webbinarium (på svenska) via distansförbindelse tisdag 7.6.2022 kl. 10–11 på temat ”Närmatsdagen: Så här ordnar du ditt eget jippo!”

Den landsomfattande Närmatsdagen ordnas igen 10.09.2022. Nu kan du anmäla dig som arrangör och ordna ett jippo på Närmatsdagen! För gårdar och andra intresserade som deltar i Närmatsdagen ordnas ett webbinarium på svenska via distansförbindelse tisdag 7.6.2022 kl. 10–11 på temat ”Närmatsdagen: Så här ordnar du ditt eget jippo!”. Anmäl dig till webbinariet senast 6.6.2022 vid midnatt. En länk till webinariet kommer att skickas till de registrerade via e-post.

 

Program

Närmatsdagen: Så här ordnar du ditt eget jippo! Ann-Sofi Backren, Landsbygdsnätverkstjänster

Varför behövs Närmatsdagen? Mia Wikström, SLC Kommunikationschef

Närmatsdagen – så här gjorde vi inom Korsnäs 4H

Petra Sundholm som är verksamhetsledare i Korsnäs 4H medverkar och berättar ur ett praktiskt perspektiv hur de planerade, förberedde och genomförde närmatsdagen i Korsnäs. Deltagarna i webinariet har samtidigt möjlighet att ställa frågor till Petra.

Närmatsdagen på Teiras Hereford

Ted Nybondas Teiras Hereford gårdsägare delar med sig av sina erfarenheter när han organiserade sitt eget Närmatsdagens evenemang. Teiras Hereford kött kommer från Nybondas gård i Hopom by, Liljendal. Deltagarna i webinariet har samtidigt möjlighet att ställa frågor till Ted.

Inspelningen av gårdagens webbinariet har publicerats och kan hittas här!

Mer info:

Heidi Kohtala, Landsbygdsnätverkstjänster, heidi.kohtala@ruokavirasto.fi