Webinaari
16.01.2024 klo 10:30 - 12:00

Network to innovate: EIP Brokerage Event

Suomen, Viron ja Latvian EIP-hankehaut ovat peräkkäin auki vuoden 2024 alussa. Nyt on mahdollisuus rakentaa kansainvälistä yhteistyötä EIP-hankkeisiin! Tule verkostoitumaan ja hakemaan uusia kumppanuuksia!

Tilaisuuden tavoitteena on mahdollistaa kansainvälisten hankekumppanuuksien syntyminen Latvian, Suomen ja Viron potentiaalisten EIP-hanketoimijoiden kesken.

Tilaisuuden alussa on lyhyt johdanto kansainvälisen yhteistyön mahdollisuuksiin EIP-rahoituksen puitteissa. Tämän jälkeen hankeideoita nostetaan esiin pitchaus-puheenvuoroissa ja loppuaika on varattu teemoittaisille verkostoitumiskeskusteluille pienryhmissä.

Tilaisuuden taustalla on Latvian, Suomen ja Viron EIP-hankehakujen aikataulu, joka osaltaan mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön sisällyttämistä EIP-hankesuunnitelmiin. Viro hyödyntää alkuvuoden haussa vanhan ohjelmakauden rahoitusta, joka tuo rajoituksia virolaisten toteutusaikatauluun ja budjettiin. Latvia avaa ensimmäisen uuden rahoituskauden EIP-haun ja siinä kokeillaan kansainvälisen yhteistyön kiinnostavuutta esimerkiksi kahden EIP-ryhmän välillä. Mahdollisista reunaehdoista kerromme lisää tilaisuudessa.

Jos haluat etunojassa tavoitella tietyn alan osaajaa, voit olla myös suoraan yhteydessä maiden maaseutuverkoston toimijoihin. Voimme jakaa yhteydenottopyyntöäsi verkostoissamme!

Yhteystiedot

Latvia: Aiva Saulite-Linina, aiva.saulite(a)llkc.lv

Suomi: Tuija Kallio, tuija.kallio(a)ruokavirasto.fi

Viro: Konstantin Mihhejev, konstantin.mihhejev(a)metk.agri.ee