Webinaari
14.11.2023 klo 10:30 - 12:00

Network to Innovate: LEADER TNC projects supporting innovations and entrepreneurships

Kansainvälinen webinaari kansainvälisistä Leader-hankkeista tiistaina 14.11. klo 10:30-12 Suomen aikaa. Esittelyssä neljä innovaatioihin ja yrittäjyyteen kytkeytyvää kansainvälistä Leader-hanketta. Tervetuloa kuulolle ja verkostoitumaan!

Viron, Latvian, Puolan ja Suomen maaseutuverkostot järjestävät ti 14. marraskuuta klo 10:30-12:00 Suomen aikaa Network to innovate: LEADER TNC projects supporting innovations and entrepreneurships -webinaarin. Tilaisuus on osa Network to innovate -webinaarisarjaa. Tilaisuudessa voit tavata muita alan toimijoita, vaihtaa tietoa ja mahdollisesti jopa solmia uusia kumppanuuksia. Webinaarissa kuullaan neljästä kansainvälisestä Leader-hankkeesta:

  1. #WILDWONDERS– generating new knowledge and businesses on wild food – Ms. Hannele Pyykkö, Vaara-Karjala Leader Action Group, Finland
  2. Sustainable entrepreneurship in countryside – Aino Viinapuu and Annika Parm, Green Riverland Partnership, Estonia
  3. Women Active in Society – Ms Małgorzata Blok, Trakt Piastów LAG, Poland
  4. YEAH -Youngsters entrepreneurship education – Sille Pudel, MTÜ Järva Arengu Partnerid, Estonia

Tilaisuuden päätavoitteena on verkostoituminen ja tiedonvaihto Itämeren maiden hankkeista ja kaupallistetuista innovaatioista. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita maasta riippumatta. Tilaisuuden työkieli on englanti, ja se järjestetään Zoomilla. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.