Webinaari
31.10.2023 klo 10:30 - 12:00

Network to Innovate: Robotic Technologies in Agriculture

Kansainvälinen webinaari maatalouden robotiikasta tiistaina 31.10. klo 10:30-12 Suomen aikaa. Esittelyssä neljä kiinnostavaa esimerkkiä. Tervetuloa kuulolle ja verkostoitumaan!

Viron, Latvian, Puolan ja Suomen maaseutuverkostot järjestävät ti 31. lokakuuta klo 10:30-12:00 Suomen aikaa Network to innovate: Robotic technologies in agriculture -webinaarin. Tilaisuus on osa Network to innovate -webinaarisarjaa. Tilaisuudessa voit tavata muita alan toimijoita, vaihtaa tietoa ja mahdollisesti jopa solmia uusia kumppanuuksia. Webinaarissa esitellään neljä aiheeseen kytkeytyvää esimerkkiä:

  1. Sustainable farming with field robotics, Reetta Palva, TTS (Finland)
  2. AgroBots harvester for cutting branches of fruit bushes, Armands Šenfelds,
    Electromechatronics Research Laboratory, IEEE, RTU (Latvia)
  3. Agrorobotics in Estonian University of Life Sciences, Tormi Lillerand, Estonian University of Life Sciences (Estonia)
  4. Agricultural advisory services based on drones,
    Maciej Zacharczuk, the Regional advisory services in Wielkopolska (Poland)

Tilaisuuden päätavoitteena on verkostoituminen ja tiedonvaihto Itämeren maiden hankkeista ja kaupallistetuista innovaatioista. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita maasta riippumatta. Tilaisuuden työkieli on englanti, ja se järjestetään Zoomilla. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.