Live-tapahtuma
24.01.-25.01.2024

Northern Roots regeneratiivinen konferenssi Tallinnassa

Northern Roots tarjoaa foorumin maanviljelijöille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita ruoantuotannosta ja ympäristöstä oppiakseen agroekologian ja regeneratiivisen maatalouden ajattelusta ja käytännöstä. Tule oppimaan tekemään parempia päätöksiä maasi ja maatilasi terveyden lisäämiseksi liiketoimintana.

Foorumi on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa on esityksiä, foorumeita ja keskusteluja kansainvälisten maaperän terveysasiantuntijoiden, kokeneiden viljelijöiden ja agronomien kanssa. Oletko kiinnostunut aiheista kuten muokkaamattomuus, kasvipeitteet, maaperän biologia, karjan palauttaminen viljelyjärjestelmiin ja kustannusten vähentäminen? Northern Roots kattaa laajan kirjon aiheita, jotka ovat relevantteja sekä perinteisille että luonnonmukaisille viljelijöille, peltoviljelyn ja karjatalouden harjoittajille ja maanomistajille.

Northern Roots syntyi halusta elvyttää maatalousalaa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Pohjois-Amerikasta ja Australiasta saatavilla olevan vuosikymmenten kokemuksen avulla asiat alkavat liikkua Euroopassa. Uskomme, että alueemme on valmis aloittamaan jännittävän uuden luvun maataloudessa, joka on täynnä kukoistavia maisemia ja terveitä maatiloja.

Liittyvät aiheet