Live-tapahtuma
29.11.2023 klo 18:00 - 20:00

Outokairan fästit

Outokaira juhlistaa alueensa ihmisiä ja ruohonjuuritason kehittämistä Outokairan fästeillä 29.11. Ylitorniolla! Fästeillä ensi-iltansa saavat Parhaita paloja Outokairasta -julkaisu sekä dokumenttivideo. Tervetuloa!

Pellon, Ylitornion ja Tornion Leader-ryhmä Outokaira tuottamhan ry kääntää katsetta taaksepäin ja juhlistaa alueensa aktiivisia ihmisiä sekä heidän intoansa kehittää omaa kotiseutuaan! Outokaira järjestää alueensa ihmisille ja tärkeille sidosryhmien edustajille keskiviikkona 29. marraskuuta fästit, joiden yhteydessä julkaistaan Parhaita paloja Outokairasta – killathaan* kunnola ko aihetta on -julkaisu. Samalla ensi-iltansa saa komea 12-minuuttinen dokumenttivideo, jonka Outokairalle on tuottanut oululainen Klaffi Tuotannot Oy.

Fästeillä on jaossa painettuja Parasta paloja Outokairasta -julkaisuja.

Tervetuloa mukaan juhlaamme! Osallistujamäärään ei ole rajoituksia, mutta pyydämme ilmoittautumaan torstaina 23.11. klo 14:00 mennessä kahvitusten ja kyytien järjestämisen takia. 

Järjestämme fästeille maksuttoman yhteiskuljetuksen sekä Pellosta että Torniosta. Tarkemmat lähtöajat ja paikat ilmoitamme kyyteihin ilmoittautuneille myöhemmin. Kyydit molemmilta paikkakunnilta lähtevät noin klo 16:40. Paluukyyti lähtee tapahtumapaikalta arviolta noin klo 20:15. Myös paluukyyti on maksuton.

Parhaita paloja Outokairasta -julkaisun ja dokumenttivideon lisäksi fästeillä esitellään myös Outokairan toiminnan arviointi, jonka on tuottanut Sari Rannanpää, NordEval Oy. Lisäksi saamme kuulla paikallista musiikkia parin kappaleen verran Kenes tyäret -laulukvartetilta.

Varaamme fästeille runsaasti aikaa kysymyksiin, muisteloihin ja vapaaseen keskusteluun – luvassa ei ole siis pönötystä, vaan rentoa yhdessä oloa yhteisten asioiden merkeissä!

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ: fi.surveymonkey.com/r/outokairan-fastit

Linkin kautta pystyy ilmoittautumaan samalla IP-osoitteella vain kerran. Mikäli et jostain syystä pysty ilmoittautumaan linkin kautta tai haluat muokata ilmoittautumistasi myöhemmin, laita viestiä: johanna.asiala@outokaira.fi / 040 1960 607. Mahdolliset fästeihin liittyvät kysymykset voi lähettää myös Johannalle.

 

*Killata = tornionlaaksolaisessa puheenparressa ”kehua

Liittyvät aiheet