Live-tapahtuma
07.12.2023 klo 13:00 - 16:00

Panimolaboratorio Powered by Luke -sidosryhmätilaisuus

Tervetuloa Panimolaboratorio Powered by Luke -sidosryhmätilaisuuteen

Ajankohta: to 7.12.2023 klo 13.00–16.00, kahvia tarjolla klo 12.30 alkaen
Paikka: Luonnonvarakeskus (kokoustamo), Latokartanonkaari 9, Helsinki
Kohderyhmä: panimo-, juoma- ja elintarviketeollisuuden yritykset ja niihin liittyvien arvoketjujen toimijat sekä tutkimuslaitokset ja yliopistot

 

Tällä kertaa työstämme yhdessä hankeaihiota ajankohtaisiin hakukuulutuksiin ja teemoihin, keskustelemme ryhmissä päivän polttavista teemoista sekä kommentoimme Luken tekeillä olevaa kasvintuotannon tutkimusvisiota. Iltapäivän aikana jokainen ehtii osallistumaan 3-4 ryhmään. Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä niistä sinua kiinnostavat. Alempana lista hankeaihioista ja ryhmistä.

 

Lisäksi tilaisuuden lopuksi niin tutkijoiden kuin yritysten edustajien on mahdollista esitellä valmiita hankeaihioita koko osallistujajoukolle. Mikäli haluat esitellä hankeideasi, laita viestiä 1.12.2023 mennessä lotta.heikkila@luke.fi.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, työstämään tutkimusaihioita ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa!

Hankeaihiot ja ryhmät (kuvaukset ryhmien sisällöistä löydät ilmoittautumislinkin takaa)

  1. Horisontti-hankeaihio: Erikoiskasvien tuotannon edistäminen kaikkialla EU:ssa maataloustuotannon monipuolistamiseksi, Marjo Keskitalo, Luke
  2. Interreg Aurora project idea: Ingredients4Health and high value, Sari Mäkinen, Luke
  3. Horisontti-hankeaihio: Kestävät ja terveelliset tuotteet ja prosessit, Anne Pihlanto, Luke
  4. Business Finland project idea: Quality and safety of plant based foods and beverages, Riikka Juvonen, VTT
  5. Horisontti-hankeaihio: Ulos laatikosta!, Pekka Saranpää, Luke
  6. Luken Kasvintuotannon tutkimusvisio, Sirja Viitala, Luke
  7. Kasvinsuojeluaineiden käytön tulevaisuus, Hanna Karikallio, Luke
  8. Bioprocessing of BSG to produce flavours for brewing, Eija Kulju, Turku AMK / Turun yliopisto
  9. Alternative yeasts in fermentation, Oskar Laaksonen, Turku AMK / Turun yliopisto

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ keskiviikkoon 29.11.2023 mennessä.

Liittyvät aiheet