Live-tapahtuma
16.03.2023 klo 18:00 - 20:00

Pirkan Kylien Eduskuntavaalipaneeli 16.3. klo 18

Jos kylien ja maaseudun asiat kiinnostavat, niin nyt kannattaa olla kuulolla! Pirkan Kylät ry ja Pirmediat Oy järjestävät yhteistyössä EDUSKUNTAVAALIPANEELIN torstaina 16.3. klo 18-20 Tampereen pääkirjasto Metson Lehmus-salissa (Pirkankatu 2, Tampere).

Vaalipaneelissa on mukana kahdeksan pirkanmaalaista kansanedustajaehdokasta: Sofia Vikman (kok), Mikko Hänninen (sd), Veijo Niemi (ps), Ari Arvela (kesk), Timo Halttula (vihr), Virva-Mari Rask (vas), Marika Hakola (kd) ja Lassi Pirttikoski (Liike nyt). Paneelin juontaa maakunnan edunvalvontapäällikkö Jouni Koskela ja keskusteluiden teemat liittyvät vahvasti maaseudun ja kylien elämään. Millainen on maaseudun ja kylien merkitys tulevaisuuden Pirkanmaalla? Eduskuntaan pyrkiviä haastatellaan niin monipaikkaisuudesta kuin ilmastopolitiikan oikeudenmukaisuudesta, kyläpalveluista ja kyläkouluista sekä maaseudun merkityksestä Pirkanmaalle.

Paneelia voi seurata myös etäyhteydellä, sillä se striimataan kaikille avoimena Pirmedian paikallislehtien sivustojen kautta (Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Pirkkalainen, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset). Myös Radio SUN on paneelia edeltävän viikon ajan menossa mukana.

Lämpimästi tervetuloa joko paikan päälle Metsoon tai etäyhteyksien äärelle torstaina 16.3. klo 18-20.
Pidetään elinvoimaisen maaseudun lippua korkealla!

Lisätietoja tilaisuudesta: Jani Hanhijärvi / 040 197 8231 / info@pirkankylat.fi