Live-tapahtuma
02.11.2022 klo 08:30 - 15:00

Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi 2022

Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi tulee taas! Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi vuosimallia 2022 järjestetään keskiviikkona 2.11.2022. Tällä kertaa teemana on vahva aluebrändi ja puheenvuoroissa sekä paneelikeskusteluissa pureudutaan siihen, kuinka kunnat ja alueella toimivat yritykset ja yhteisöt voisivat yhdessä rakentaa toisiaan tukevaa brändimielikuvaa markkinoinnin keinoin.

Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi 2022

 

Aika: ke 2.11.2022 klo 8.30 alkaen

Paikka: Ravintola Myllynkivi, Vihreä Sali, Kivenhakkaajantie, 27820 Säkylä (Apetit)

VAHVA ALUEBRÄNDI KASVATTAA
MYYNTIÄ JA ASUKASLUKUA

Neljättä kertaa järjestettävässä Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumissa pohditaan tänä vuonna, miten kunnat ja alueella toimivat yritykset ja yhteisöt voisivat yhdessä rakentaa molempien tunnettavuutta lisäävää brändimielikuvaa markkinoinnin keinoin. 

Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi tulee taas! Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi vuosimallia 2022 järjestetään keskiviikkona 2.11.2022. Tällä kertaa teemana on vahva aluebrändi ja puheenvuoroissa sekä paneelikeskusteluissa pureudutaan siihen, kuinka kunnat ja alueella toimivat yritykset ja yhteisöt voisivat yhdessä rakentaa toisiaan tukevaa brändimielikuvaa markkinoinnin keinoin.

Tilaisuus alkaa yhteistyökumppanimme Apetitin tarjoamalla aamupalalla klo 8.30 ja virallinen osuus kestää aina lounastaukoon noin klo 12 asti. Aamupäivän aikana luvassa on kaksi mielenkiintoista keynote puheenvuoroa sekä paneelikeskustelua. Omakustanteisen lounaan jälkeen innokkaimmilla on vielä mahdollisuus osallistua ”jatkoille” ja jäädä keskustelemaan ja työstämään aamupäivän herättämiä ideoita workshopeissa.

Tilaisuuden tavoitteena on laittaa liikkeelle konkreettista, yhteistä tekemistä, jolla tuetaan seudun elinvoimaista elinkeinoelämää

OHJELMA:

8.30 Aamupala

 9.00 Tilaisuus alkaa

 9.15 1+1=3 Kunnan ja yritysten välisen yhteistyön hyödyt ja haasteet.

 Ulla Hakala, Markkinointiviestinnän ja brändien johtamisen asiantuntija, Turun yliopisto

 

10.00 Paneelikeskustelu 1

10.30 Tauko

10.45 Keynote: Miko Heinilä, Tislaamon johtaja ja perustaja, Kyrö Distillery Company

 11.30 Paneelikeskustelu 2

12.00 Lounas (omakustanteinen)

 13.00-15.00 Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumin jatkot: Sanoista tekoihin, miten voisimme kehittää yhteistyötä pyhäjärviseudulla? -ideointityöpaja

Ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuus valita, osallistuuko vain aamupäivän osuuteen vai koko päivän ohjelmaan.

Osallistujiksi odotamme elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin edustajia, kuntien päättäjiä ja luottamushenkilöitä; kaikkia keitä kiinnostaa seudun elinvoimaisuus. Tänä vuonna haluamme kutsua tilaisuuteen erityisesti paikallisissa yrityksissä, yhteisöissä ja kunnissa markkinoinnin ja viestinnän parissa työskenteleviä.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää etukäteisilmoittautumista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan 28.10. mennessä tästä