Tervetuloa klusteritreffeille! Treffeillä kuullaan ja keskustellaan Itä-Suomen alueella tapahtuvasta työstä kasvisten viljelyn, käsittelyn ja jatkojalostuksen parissa. Päivän päätteeksi on mahdollista tutustua Jaakkolan elintarviketukun jatkojalostustiloihin.
Päivän tavoitteena on löytää ratkaisuja avomaankasvisten viljely- ja jalostusketjun toimintaan, lisätä tietoa eri toimijoista alueella ja etsiä yhteistyömahdollisuuksia toimijoiden välille. Klusteritreffit tarjoavat erinomaisen foorumin verkostoitumiseen ja yhteistyömahdollisuuksien luomiseen. Tapahtuma on avoin sekä klusterin jäsenille että muille teemasta kiinnostuneille.
🕙 Aika: ke 2.4.2025 klo 11.30-16
📍 Paikka: Riveria-talo (Peltolankatu 4, Joensuu)
➡️ Ilmoittautuminen viimeistään pe 28.3. Ilmoittaudu täällä
Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon Agri-Food klusteri yhdessä Kasvitaito 2.0 -hankkeen kanssa.
Ohjelma
Klo 11:30 alkaen yhteinen lounas Riveria-talon ruokalassa (tarjoamme lounaan)
Klo 12:30 Tervetuloa! Riveria-talo, luokka C233 (2. krs)
- Agri-Food klusterin kuulumiset / Kaisa Kähkönen, Savonia-ammattikorkeakoulu
- Hanketyö viljely- ja jalostusketjun kehittämisen tukena: Kasvitieto 2.0 -hanke / Tiina Hämäläinen, Riveria
- Tuotantosuunnan vaihtaminen avomaankasvisten viljelyyn / Jarkko Kinnunen, Kankaarinteen tila
- Luomukasvisten viljelyn ja käsittelyketjun kehittäminen ja tulevaisuus / Antti Vauhkonen, Ease Organic Oy & Kalliolan luomu
- Tukku avomaankasvisten toimittajana ruokapalveluille / Niina Jaakkola, Jaakkolan elintarviketukku
- Yhteistä keskustelua avomaankasvisten viljelystä, jalostuksesta ja markkinasta
Klo 14:30 Lähtö tutustumaan Jaakkolan tukun kasvisten käsittelytiloihin Yrittäjänpolku 14, Ylämylly
