Webinaari
22.01.2024 klo 14:30 - 15:30

Robotti peltotöihin – Suomessakin!

3A yhdistää AgXeedin robotin tai vastaavalla automatiikalla varustetun traktorin Claasin ja Amazonen vetojuhdaksi. Miten tämä toimii suomalaisilla pelloilla ja milloin?

3A yhdistää AgXeedin robotin ja Amazonen ja Claasin työkoneet peltoviljelyn automatisoimiseksi. Robotin ohella automaatio toimii myös hyvin varustellulla traktorilla ja kuljettajasta tulee työn tarkkailija. Miten tämä kaikkii toimii ja mitä töitä yhdistelmä voi ihmisen puolesta tehdä?

Olli Korhonen Hankkijalta esittelee 3A:n ominaisuuksia ja mahdollisuuksia ÄlyAgri-hankkeen Älytärskyillä teamsin välityksellä.

Linkki tärskyille 3A Älytärskyt . Tervetuloa kuulolle!
Tärskyt ovat zoom-yhteydellä, sovellusta ei tarvitse asentaa omalle koneelle, vaan sitä voi käyttää nettiselaimen kautta. Käytä tilaisuuteen liittyessäsi koko nimeäsi. Jos zoomiin liittymisessä on vaikeuksia, ole yhteydessä Eeva-Kaisa Pulkka p. 044 785 6131.

Maistiaisia aiheesta linkistä löytyvästä videoklipistä Terveiset maailman suurimmilta maatalouskonemessuilta Saksan AgriTechnicasta

Webinaarin järjestävät yhdessä ÄlyAgri- ja TOTTA!-hankkeet. ÄlyAgri-hanketta rahoittaa Työ- ja elinkeinomisteriö Pohjois-Savon liiton kautta ja TOTTA!-hanketta Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Liittyvät aiheet